Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.7.2008 19:51:54
|
|
|
|
arabela*
|
Lara ,lara ahtaj.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.7.2008 19:53:18
|
|
|
|
gold fish
|
...še nekaj sem hotela napisat... ....okrog 15 ure me kliče , da naj pridem po njega, ker mu je zmanjkalo bencina in da naj tisti 5l kanister, ki imamo za bencin zraven pripeljem..... ...in lepo izklopim štedilnik ......in šibava z malim po njega...... ...obstal pa je na izvozu iz avtoceste......... sem morala pol kar na uvoznem pasu na ac zaustavit in mu tisto kanglo dat ..in peljat naprej, da ne bi prišel kaki avto zadaj, ki bi hotel na ac..... sem bila jezna kot ...niti nadreti ga nisem mogla..... ..... in pol doma..... mi reče, da niti lučka ni gorela in da je mislil, da lahko pride do pumpe ...je pa bila kaki km naprej...... ... no skratka...zgleda, da je danes neki čudni dan..... ker mi res gre skoraj vse ..... ...grem še malo donata popit
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.7.2008 19:55:19
|
|
|
|
gold fish
|
tejchy in me to you - a še kaj poslušata Raimonda Lapa? ....jaz bolj slabo......ko se spomnim, pa takoj vklopim
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.7.2008 19:56:15
|
|
|
|
arabela*
|
,to pa so moški.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.7.2008 19:59:20
|
|
|
|
gold fish
|
...meni je v vseh mojih šoferskih letih mogoče 1x lučka gorela, ko vidim da gre proti rezervi...grem takoj tankat.... ...še sreča, da imamo 2 avta, ker drugače bi ostal kar tam
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.7.2008 20:04:26
|
|
|
|
coko
|
punce dajte mi še enkrat, lepo prosim, povedat kje bi lahko kupila posteljnino za zibko, pa da ni tako draga kot je npr. v baby centru. Vem da ste že nekaj pisale o tem. Kahlo, a si ti kupila v leclercu?
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.7.2008 20:08:33
|
|
|
|
alysa
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...meni je v vseh mojih šoferskih letih mogoče 1x lučka gorela, ko vidim da gre proti rezervi...grem takoj tankat.... ...še sreča, da imamo 2 avta, ker drugače bi ostal kar tam no, js bom kr tiho, ker sm pred leti obstala brez bencina, HB na eni stranski cesti ... ... me je pa izučilo ...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.7.2008 20:13:02
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: alysa ... me je pa izučilo ... ...upam, da je mojga tud.....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.7.2008 20:16:24
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: coko punce dajte mi še enkrat, lepo prosim, povedat kje bi lahko kupila posteljnino za zibko, pa da ni tako draga kot je npr. v baby centru. Vem da ste že nekaj pisale o tem. Kahlo, a si ti kupila v leclercu? ... mislim, da ma tejchy zibko...... za druge se ne spomnim... ...vem pa, da imajo v A v toysu, pa lutzu.....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.7.2008 20:23:57
|
|
|
|
gold fish
|
.... babe nekam slabo gre pisanje... ne vem če bo 3 del....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.7.2008 20:25:38
|
|
|
|
alysa
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .... babe nekam slabo gre pisanje... ne vem če bo 3 del.... ma seveda bo, sej počasi bodo prišle večerne čvekice, pa bodo naredle finiš ...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.7.2008 20:29:36
|
|
|
|
lana17
|
Večerko! Valda da danes pade 3. del. De spomnite kako se nam je mudil na 2. del, zdaj smo ga en, dva, tri napolnile. Mene je pa dons nekaj zgaga začela nagajat. pa mi donat nične pomaga. Sem šla danes v knjižnico po neke otroške cd- je. sem jih cel kup prinesla, pa se mi zdi da je gor ena in ista muska. si bom pa še nekaj uspavank presnela.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.7.2008 20:31:27
|
|
|
|
amor real
|
uauu, danes pa ziher pade 3. del
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.7.2008 20:32:45
|
|
|
|
amor real
|
Ima morda katera od vas naslov od kakšne dobre knjige glede naših . Mislim predvsem glede nege, prehrane ipd. v prvih mesecih? Moram do knjižnice en dan, ampak sem tako lenaaaa zadnje čase, da se sama sebi čudim !!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.7.2008 20:33:08
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz pa sem tak čudna.Zdaj ob tej uri me tak spanec matra,da bi lahko v sekundi zaspala.Pol ponoči se pa vležem,pa v luft gledam.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.7.2008 20:33:27
|
|
|
|
Lara Croft
|
No, kaj mi lahko poveste, kaj je merilo za 3. del? Kaj če jst zdej odprem 3. del, ga bojo pa brisali??? Pa še neki mi povejte.... a nogavičke tudi operete pred uporabo?
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.7.2008 20:34:17
|
|
|
|
amor real
|
Vidim, da sem trenutno sama tukaj, ampak nič zato... se pa bom sama s seboj pogovarjala , če sem ta prava baba, bi moralo ratat brez problemov
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.7.2008 20:35:09
|
|
|
|
amor real
|
oooo, pa nisem sama. Ja jaz sem tudi kalcete oprala, Lara
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.7.2008 20:36:08
|
|
|
|
amor real
|
Saraya, jaz tudi zadnje dni nekam cel dan poležavam in vmes spim, potem pa do 3,4 zjutraj ne morem spat. ČUDNO, NE?!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.7.2008 20:37:00
|
|
|
|
amor real
|
Punce, mene pa zdaj tako mika, da bi spila 0,5 l brezalkoholnega piva
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.7.2008 20:39:47
|
|
|
|
lana17
|
Lara, tako kot za sebe, bom oprala vse stvari tud za .
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.7.2008 20:39:49
|
|
|
|
amor real
|
Lara, menda je merilo napisanih 200. strani
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.7.2008 20:40:18
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real Punce, mene pa zdaj tako mika, da bi spila 0,5 l brezalkoholnega piva Zakaj pa ne?
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.7.2008 20:41:59
|
|
|
|
lana17
|
Bejbike, se poslavljam, se bova z malce pred TV cartala. Se beremo in tipkamo jutri.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.7.2008 20:42:19
|
|
|
|
amor real
|
ga imam že v roki Lana17
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?