leda -> RE: Septembrke 08 - 2. del (24.7.2008 14:27:19)
|
ja bubi, sem septembrka in vas z veseljem berem. glede oglašanja se mi pa zdi, da vas še pri branju ne dohajam, kaj šele, če bi se lotla pisat. pa itak ste že tolk domače, da bi najprej morala en prosti spis na temo familje, pa domačih žvali, pa,... sestavt, da bi vas dohitela. glede šopinga (kot druge velike teme:) je pa tole drugo dete in če sem pri prvi maltene za vsak teden vedla, kera celica ji je zrasla, moram zdaj vsakič v materinsko gledat in seštevat, da vem, v katerem tednu sem. tko da nimam čist nič kupljenga in še dobr, da ste me spomnile na vložke, spodnje gate, alkohol in gaze. kaj več pa mislim, da ne bom rabla. sicer pa tkole na pamet: - jaz pa ne bom na široko povijala, sploh ker sem pri prvi prepozno zvedla (prestolonaslednica je ravno dopolnila 3 leta), da je to za hipertončke (kar je bilo) absolutno odsvetovano. - na vraže ne dam kaj dost, ampak tale luna pa očitno ne vpliva samo na vodo v morju, ampak tut na plodovnico. vsaj men je pri ta prvi odtekla točno na polno luno, dva tedna pred rokom. tko da fajn, da je letos napovedana en teden prej (dedlajn mam namreč 22.9)...ampak ve ste itak že tolk pridne. jst sem med čakanjem na rešilca še diktirala vsebino potovalke svojmu možu... tko. v prihodnje obljubljam, da bom napisala še kaj pametnega, v kolikor me ne boste prehitele. ma sej veste, to je tko nekak kot tist vic o pamzku, ki ni spregovoril do 4ga leta. pač ni imel pripomb...
|
|
|
|