Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.7.2008 10:28:23
|
|
|
|
lana luna
|
zdle pa že sendvič jem...... dober tek!!! jest bi šla pa kr mal nazaj ajat zdle. dons bo pomojem spet en čudn pritisk, k se mi že mal u buči rola pa sej bi kužo na sprehod pelal, pa je šla kuža v hribe. joj kolk se ma fletn. sama se pa tu nam šla sprehajat, k me bo kdo čudn gledu
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.7.2008 10:29:24
|
|
|
|
KAHLO
|
Lana luna........bom tud jaz to probala izvest če bo šlo....sam nevem če sem prav zastopla, tam od pokleknit naprej...pa glavo dol dati...hmmmm...pol pa že nevem kam kaj dat Pred nosečnostjo sem jaz večkrat imela doma koncerte pred ogledalom, k sem seveda sama in full rada muziko poslušam.....sem zadnič probala doma s tem mojim bauhom, mi je na sred pesmi zmankalo sape, kaj še le da bi moje plesne gibe izvajala.....tak da se je moj koncert kar lepo zaključil...... Sem pa včeraj poslušala.....na lap topu punk, pa metallico in je mala začela ornk boksat not....k pa sem dala na prljavo kazalište pa je bil mir....zgleda da ne bo lih mela maminega okusa muzike
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.7.2008 10:29:51
|
|
|
|
lana luna
|
me to you zdj mi je pa vse jasn k si mi mere napisala aja pa hvala da odpade prva sobota v avgustu zdj grem pa res še mal ajčkat lenoba...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.7.2008 10:30:12
|
|
|
|
ključek
|
kako nej hujšam v rit po porodu??? hm............... .............mogoče kakšne vaje obstajajo........... .............sporoči, če kaj najdeš.........
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.7.2008 10:31:08
|
|
|
|
lana luna
|
pa glavo dol dati...hmmmm...pol pa že nevem kam kaj da mal se spomni na en položaj pri sej veš čem
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.7.2008 10:31:44
|
|
|
|
ključek
|
zdj grem pa res še mal ajčkat nočko, zaspanka........... ..........kaj ga pa ponoči "žingaš"???
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.7.2008 10:32:12
|
|
|
|
lana luna
|
sem zadnič probala doma s tem mojim bauhom, mi je na sred pesmi zmankalo sape, kaj še le da bi moje plesne gibe izvajala.....tak da se je moj koncert kar lepo zaključil.... ja sem opazla da zna bit sapa problem zadnje čase. pa mene je zdj začel že mal iz ravnotežja metat. ampak bolj na rit kot na trebug, ker se mi je rit bolj povečala kot trebuh
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.7.2008 10:32:14
|
|
|
|
*bubi*
|
pa pojma nimam če bo z mojim fotičom šlo, k je bl boga mati sem hotla že enkrat nardit album na rr...pa mi ni pustilo, čes da zavzema preveč prostora nisem čist zaštekala....... Najprej moraš fotke na računalnik prenest in jih s programom pomanjšat. Fotkiči znajo delat slike tudi po 2 MB (odvisno od nastavitev), RR pa sprejme slikice po 100 kB. Podloga za previjanje: pri bubiju sem imela veliko podlogo na trdi deski + rob okoli in je bila super. Se lahko tudi preko posteljice položi. To sem rabila zaradi majhnega stanovanja - podloga je bila na predalniku, ko smo se kopali, pa sem na predalnik dala banjico, podlogo pa na posteljico. Super stvar v glavnem. Zdaj pa imam iz Ikee v kopalnici previjalno, ki se našravfa na steno in se dol spusti. To je pa še boljša stvar . Res praktično. Tako da tiste deske verjetno sploh ne bom rabila, mi je kar malo žal.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.7.2008 10:32:44
|
|
|
|
ključek
|
me to you zdj mi je pa vse jasn k si mi mere napisala ja no.............kako nej ti drgač razložim?? je malo večja, lohka jo pa slikam pa fotko nalimam tle, če te zanima........
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.7.2008 10:32:52
|
|
|
|
lana luna
|
kaj ga pa ponoči "žingaš"??? pa sej ga ne, sem prej zaspala kot ti
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.7.2008 10:33:16
|
|
|
|
lana luna
|
lohka jo pa slikam pa fotko nalimam tle, če te zanima....... itak
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.7.2008 10:33:53
|
|
|
|
ključek
|
ja sem opazla da zna bit sapa problem zadnje čase. pr meni isto...............včasih je čist kul, pol pa grem po treh stopnicah in komaj še diham.............
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.7.2008 10:34:59
|
|
|
|
KAHLO
|
lana lunca....vidiš ja...msilim ....na tisto asociacijo položaja pa se sploh ne bi spomnila upam da me moj ne bo opazoval....bo še na kakšno idejo prišel
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.7.2008 10:35:25
|
|
|
|
lana luna
|
hvala za odgovore gled previjalnih. bom jest uporabila čare in mojga prepričala da bomo ta velko kupili
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.7.2008 10:35:56
|
|
|
|
lana luna
|
upam da me moj ne bo opazoval....bo še na kakšno idejo priše ah sej škodovati ne more
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.7.2008 10:36:39
|
|
|
|
lana luna
|
zdj je pa dost... jest res grem ajat!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.7.2008 10:37:24
|
|
|
|
ključek
|
KAHLO, a tebi je kul, če se dobimo v Celju?? boš prišla??
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.7.2008 10:37:45
|
|
|
|
*bubi*
|
saraya a ti si lupinco naročila pri Recinkotu, a ne? a ima lupinica zravn priloženo tisto strehico ta črno? Vse te lupinice imajo strehico, ampak je tak not skrita, da jo nekateri kar težko najdejo
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.7.2008 10:37:47
|
|
|
|
ključek
|
zdj je pa dost... jest res grem ajat!!! počaki...............da fotko nalimam...............
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.7.2008 10:38:53
|
|
|
|
*bubi*
|
Vreme pa je tako, da sem začela iskat bubijeve stvari, ki jih je okoli novega leta nosil (2005/06 je bila huda zima), da jih bo lahko zdaj nečakec malo ponucal
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.7.2008 10:40:58
|
|
|
|
*bubi*
|
Jaz imam tudi eno vprašanje - kako pa kaj hemoglobin? Koliko vas je železo? Jaz pijem 6. flaško Legoferja, pa novih 6 že imam doma Pa sploh ni bilo kritično, mi je kar malo preventivno napisala (še nisem pod 110). Ampak raje zdaj pijem in vzdržjem kot pa po porodu, ker to železo zna ful šravfat
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.7.2008 10:41:20
|
|
|
|
ključek
|
evo, mi imamo takšno podlogo.......
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.7.2008 10:42:32
|
|
|
|
ključek
|
Jaz imam tudi eno vprašanje - kako pa kaj hemoglobin? Koliko vas je železo? na zadnje pregledu krvi je bil rezultat 113 in mi je predpisal 4 flaške.ampak kok je to sladko.............
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.7.2008 10:45:53
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jaz imam tudi eno vprašanje - kako pa kaj hemoglobin? Koliko vas je železo? .... jaz zaenkrat ne...sem imela na prejšnjem odvzemu vrednost 128, kako bo pa zdaj pa bomo videli...grem drug teden.... jem pa centrum materna...... bom si pa danes kupila pesin sok..tak sem se odločla ...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 24.7.2008 10:47:20
|
|
|
|
*bubi*
|
Lepa podloga. Ja, res se lepe stvari dobijo za naše . Samo kaj, ko enostavno ne morem vsega pokupit Me to you, jaz imam kar kozarec cedevite pripravljen, da poplaknem. Itak je fajn C vitamin zraven spit, da se železo sploh absorbira.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?