Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 22:06:22
|
|
|
|
lana luna
|
mislš?? jaz pa noseča....................kar pomeni, da pr nas ni sušnega obdobja.............. ja vidš, sej to pravm. vidva mata živ in zelo viden dokaz, da sta vsaj pred nekaj meseci mogla seksat, da sta nardila, soseda pa najbrž že ceu let al pa še dlje nista o bog kakšne ma dons lana luna. sej bol da gre kr u mižule
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 22:07:27
|
|
|
|
ključek
|
o bog kakšne ma dons lana luna. sej bol da gre kr u mižule neeeeeeeeeeeeeeeeee.................me boš v dobro voljo spravila..............sej še nisi zaspana...............
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 22:08:42
|
|
|
|
ključek
|
drgače bi se pa jaz takih sosed k so septembrke komot navadla in veselila, sam nevem če bi pol v bloku s septembrkami kdo od septembra naprej mirno spal, najprej bi rešilci šibali k bi nas v porodnišnico furali, pol bi pa še naši septembrčki ponoči razgrajali..... jaz mislim da bi to bila pestra soseska bi bile kar naprej na 24ur....................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 22:08:46
|
|
|
|
lana luna
|
drgače bi se pa jaz takih sosed k so septembrke komot navadla in veselila, sam nevem če bi pol v bloku s septembrkami kdo od septembra naprej mirno spal, najprej bi rešilci šibali k bi nas v porodnišnico furali, pol bi pa še naši septembrčki ponoči razgrajali..... jaz mislim da bi to bila pestra soseska vsaj ne bi težili en drugmu, ker bi vsi imeli enake težave kašn žur bi bil to
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 22:09:17
|
|
|
|
KAHLO
|
lana luna....ja jaz mam tud tak pekoč občutek v luliki....k mmala rogovili....k da bi že zdaj nosila petke in bi me z njimi v mehur špikala danes pa sem jo verjetno skoraj pomečkala, me je tako v rebra šavsnila da sem se takoj poravnala, sem sedela za mizo in sem se sklonila da bi nekaj pobrala.....pa mi je takoj dala vetra, tak da bog ne daj da se kaj naprej prepogibam.....ji ne paše
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 22:10:29
|
|
|
|
lana luna
|
men se zdi da naša diagonalno v meni leži, sam k nevem a ma glavo zgoraj al jo ma pr boku za znort ta nevednost, pa kr nekej me je strah da slučajno ni kaj narobe z njo ja kje pa maš občutk da kolca?? tm nekje je glavica... pa prosim ne imet čudnih občutkov, ker mala je ves čas aktivna (kukr vem) in je itak vse BP!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 22:12:38
|
|
|
|
lana luna
|
pa mi je takoj dala vetra, tak da bog ne daj da se kaj naprej prepogibam.....ji ne paše našmu detetu tut ne paše pripogibanje... a pol mamo tut mi pupo, da me u luliki peče? a to pravš da s petkami delajo mulci mali? pa kaj so to sigurno 10cm štikli
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 22:13:04
|
|
|
|
KAHLO
|
mah nevem kolcanje čutim pa včasih pr ta zadnji včasih pa mi kar cel trebuh meče?! !?! ti povem da mi kr ni jasno........drgače pa sem nekje brala da se bodo zdaj počasi začele te bebe spuščat dol....in bomo lažje zadihale, sam hodit bo bl problem škoda da nimamo kakega srečanja, k bi vse priracale na kup
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 22:13:30
|
|
|
|
ključek
|
danes pa sem jo verjetno skoraj pomečkala, me je tako v rebra šavsnila da sem se takoj poravnala, sem sedela za mizo in sem se sklonila da bi nekaj pobrala.....pa mi je takoj dala vetra, tak da bog ne daj da se kaj naprej prepogibam.....ji ne paše že dirigira po svoje................. .........kaj še bo................ .............verjetno jim res kakšen položaj ne paše, mene včasih v spanju tok brcne, ko tko čudn zvita ležim, da pol kr zaspat ne upam nazaj..........
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 22:13:40
|
|
|
|
lana luna
|
neeeeeeeeeeeeeeeeee.................me boš v dobro voljo spravila..............sej še nisi zaspana........ ne zaspana nism, samo kako naj te pa v dobro voljo spravim??? ok, zdj sam teče leče vn dat, k me že tišijo
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 22:14:41
|
|
|
|
ključek
|
škoda da nimamo kakega srečanja, k bi vse priracale na kup sej se menimo, pa sva samo Saraya in jaz kandidatki za enkrat....................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 22:14:59
|
|
|
|
KAHLO
|
lana luna....pa kaj jaz vem od kje tamali ta ideja z štikli, mati jih nikli ne nosi ona pa kr bova mogli met šolo k bo septembra prišla na svet
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 22:15:22
|
|
|
|
ključek
|
ok, zdj sam teče leče vn dat, k me že tišijo pa boš vidla pisat????
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 22:16:00
|
|
|
|
ključek
|
ne zaspana nism, samo kako naj te pa v dobro voljo spravim??? če take štose pišeš................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 22:16:19
|
|
|
|
KAHLO
|
res, tega pa nisem zasledila.....zda kdaj ste se pa menile?!?
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 22:18:09
|
|
|
|
lana luna
|
pa kaj jaz vem od kje tamali ta ideja z štikli, mati jih nikli ne nosi ona pa kr ja jest jih tut nikli ne nosm?? pol je naše dete fensi po nekom drugem
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 22:19:48
|
|
|
|
ključek
|
res, tega pa nisem zasledila.....zda kdaj ste se pa menile?!? zaenkrat smo nekako določile samo kraj - Celje. jaz napokam lano luno na trojanah, lahko tudi tebe, pol pa gas naprej...........če pa ne bom jz pelala, nas bo pa moj možek...........
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 22:19:55
|
|
|
|
KAHLO
|
ji bom to fensi šmensi že zbila iz glave..da nau kaka lublanska ratala
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 22:19:58
|
|
|
|
lana luna
|
pa boš vidla pisat??? ja sej sem zdj čist na ekran nalimana
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 22:20:50
|
|
|
|
ključek
|
ji bom to fensi šmensi že zbila iz glave..da nau kaka lublanska ratala
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 22:21:34
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you si bila pa pridna............... .............in kje v A si kupovala?? mislm, trgovina?? ...smo bili samo malo naprej od Lipnice..... nismo šli do Graza...... dm, deichmann, turbo, .....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 22:21:44
|
|
|
|
lana luna
|
zaenkrat smo nekako določile samo kraj - Celje. jaz napokam lano luno na trojanah, lahko tudi tebe, pol pa gas naprej...........če pa ne bom jz pelala, nas bo pa moj možek....... pa probejte se tko zment, da bo srečanje takrat ko bom jest se odločla jit na morje. k pol bo pa lana luna zobe pokazala
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 22:21:47
|
|
|
|
KAHLO
|
a ste tud že kak datum določile!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 22:22:04
|
|
|
|
ključek
|
lana luna, zakaj maš ti kar naprej napisano, da si odsotna, če pa pišeš???
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 22:23:03
|
|
|
|
ključek
|
a ste tud že kak datum določile!!! ne, če pa ni kandidatk...........
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?