Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 19:58:59
|
|
|
|
ključek
|
KAHLO, a se švercaš.................????
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 19:59:00
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Jaz sem včeraj dobila list za štetje gibov kje pa to dobiš??pri G??? kdaj pa??? jaz nimam tega????? .... jaz tud ne..pa še pred 11.8 ne bom dobila...še sreča, da naš pikec prav fajn nori v bušiju.....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 19:59:19
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jst jih bom tudi tam kupla..... misliš, da jih je 5 kom dovolj? .... po moje je dovolj.... ker tega ne menjavaš vsakič, ko previjaš.... če je najprej pamperska, pa pol tetra 2x in ta na koncu....se ne umaže tak...taki mali se tudi še ne poti..... pa bo za začetek kar dovolj...če pa ne pa jih pač dokupiš.... Aja, točno... drgač pa mi je frendica posodla ful tistih štorkljic in racmančkov.... samo ne vem, ne vem.... jst sem zlo na komot narejena....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 20:00:36
|
|
|
|
ključek
|
drgač pa mi je frendica posodla ful tistih štorkljic in racmančkov.... kaj pa je to???
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 20:02:02
|
|
|
|
Lara Croft
|
Tejči.... veš kaj jst naredim, ku ful napišem in se bojim, da me vrže ven? Samo označim in kopiram..... pol pa spet prilepim, če je treba....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 20:03:17
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pa saj sem ti rekla, da dobiš kopijo na Do drugega tedna pa menda ja še ne greš rodit? - Ne, še , pozabljivost pa je seveda tudi prisotna Glede mrežastih hlačk in vložkov pa je tako, da jih res tam dobiš, ampak se zna zgodit, da vsega zmanjka. Takrat pa raje svoj pakl ven potegnem kot do bom za en vložek prosjačila, na koncu pa ga itak ne bom dobila. - pol gre kaki pakl tud v mojo torbo...sem kupila vir natura Jaz bom v torbo vrgla še dudo , pa kake zoknčke za . Ščitniki za bradavice tudi znajo prav prit, odvisno, kakšne imate izkušnje (če). - duda in zoknčki oz. copatki obvezno...smo jih tud pri prvem prakticirali, dudo bomo pa pri tem
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 20:04:08
|
|
|
|
ključek
|
veš kaj jst naredim, ku ful napišem in se bojim, da me vrže ven? pa kaj je to kej na RR narobe ali imamo vse tako slabe računalnike??? no, dobr da možek ne bere, ker bi me že za ušesa, ke imava eno hudo mašinco.............. ......baje..........samo ne vem zakaj me potem tolikokrat vn vrže..............
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 20:06:01
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you drgač pa mi je frendica posodla ful tistih štorkljic in racmančkov.... kaj pa je to??? Ma neke eko pleničke.... http://www.storklja.si/t3/index.php?id=951
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 20:08:05
|
|
|
|
Tejchy
|
bark - lep voziček Kahlo - tud js bi lahk bla v reklami za Donat al pa radensko... tolk je popijem.. liter na dan ziher... Saraya - mislim da imaš mojo cifro... js pa tud tvojo... pa js mam še od Kahlo, pa bark, pa alysino... ena si bo že vzela čas in dala na forum, da sem rodila... glede samega poroda pa sem tud jaz razmišljala o epiduralni - posvet imam v začetku avgusta.... in isto ko Alysa sem tud js slišala tako pozitivne kot negativne stvari... ne vem... iskreno povedano, podpisala bom.. pol bomo pa v P videli kaka bo situacija... britje - sem si glih dans kupla nove britvice in grem zdj v akcijo drugač pa tud js zdj prakticiram na nulo, ker se mi preprosto ne da ubadat s črticami in frizuricami... če pa nisem pobrita me pa vse srbi tam spod... pa men je že tak mal čudn feeling, ko me moj brije... pa itak, da fuuuuul pazi in je nežen... kak bi šele blo, če bi me tam neki neznani ljudje... a-a... bom js to kr z mojim uredila preden grem v P... glede seznamčka za P - Saraya hvala...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 20:10:20
|
|
|
|
Tejchy
|
Tejči.... veš kaj jst naredim, ku ful napišem in se bojim, da me vrže ven? Samo označim in kopiram..... pol pa spet prilepim, če je treba.... sem to že probala.. oz hotla nardit pa mi ni šlo skopirat... sem vedno čist trda, preden kliknem potrdi..
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 20:12:00
|
|
|
|
Tejchy
|
drgač pa mi je frendica posodla ful tistih štorkljic in racmančkov.... bombažne pleničke... ki jih moraš prati... niso take za enkratno uporabo... pa kaj Lara ti boš to prakticirala?
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 20:13:10
|
|
|
|
arabela*
|
Tejchy,briši ono tel.številko.Imam novo,ti jo bom posredovala.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 20:14:44
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ....evo me....sladkor je nižji kot v četrtek tak da mam sam dieto(nič sladkega,sokov)kontrolo spet čez 14 dni.....to bomo pa že zdržal ..... ...sem ti rekla, da je spet samo lažni preplah.......
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 20:15:53
|
|
|
|
arabela*
|
Lara,ličil zase nisem štela,ker se ne mažem z ničemer.Aja edino labelo je še fajn vzet. Pa še ena stvar.Za take kot sem jaz,ko sem odvisnik od kofeina.Na to ne mislim v količini.ampak če zjutraj ne spijem imam cel dan glavobole.Bom mogoče en nescafe vzela naskrivaj
< Sporočilo je popravil Saraya -- 21.7.2008 20:16:58 >
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 20:18:46
|
|
|
|
arabela*
|
Babe,glede teh pleničk od Recinka.Ja,jaz rečem zmajček.Tega se zlo malo rabi.Ene tri so čist dovolj.To je samo za preko in ni treba prat nonstop
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 20:18:48
|
|
|
|
Tejchy
|
SEZNAM ZA PORODNIŠNICO ZA DOJENČKA: - kompletek za oblečt - robčki za na pot - lupinico - odeja čez lupinico - kaj pleničke za domov dobimo tam??? MAMIN SEZNAM: - dokumenti - zobna ščetka in pasta - krema za obraz in telo - gel za umivanje, šampon, za intimno nego - glavnik, krtača - labello - robčki - pilico za nohte - Bepanthen za prsi - blazinice za dojenje - nastavki za bradavice - če je potrebno - VIR 80 - spodnje hlače - mrežaste (drugače predvidevam ene normalne za domov) - nogavice - nedrček za dojenje - copate - obleko za domov - telefon, polnilec, denar - fotoaparat - piškoti, vodo - dudo Nekje tak seznam imam jaz.... a sem kje mimo vsekala??
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 20:19:15
|
|
|
|
Tejchy
|
Tejchy,briši ono tel.številko.Imam novo,ti jo bom posredovala ok
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 20:20:49
|
|
|
|
alysa
|
Bom mogoče en nescafe vzela naskrivaj [/quote
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 20:22:41
|
|
|
|
gloria
|
Tejchy tak seznam mam tud jaz ...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 20:23:02
|
|
|
|
alysa
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ....evo me....sladkor je nižji kot v četrtek tak da mam sam dieto(nič sladkega,sokov)kontrolo spet čez 14 dni.....to bomo pa že zdržal le tako naprej gloria
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 20:23:38
|
|
|
|
Tejchy
|
Men glede te porodnišnice in odhoda domov predstavlja največji problem kako oblečt Da mu nem navlekla neki gor pa se mi bodo vsi smejali ... Razmišljala sem o žametnih hlačah... sem tko lušne kupila... kaj pa spodaj?? bodi, žabice, pajaca?? še potem majčko čez al ne?? jopico? jaknico??
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 20:23:39
|
|
|
|
ključek
|
pilico za nohte a bomo mele čas za to................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 20:23:57
|
|
|
|
gold fish
|
....aja babnce.......kaj to je normalno, da imam 1 kg manj ... Saraya - se ni to tebi že zgodilo?
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 20:24:27
|
|
|
|
arabela*
|
me to you,za seznam.Pregled imam 8.8.08 +UZ
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 20:24:47
|
|
|
|
Tejchy
|
a bomo mele čas za to................ js brez tega ne hodim po svetu... je obvezno v torbici.. ne gre se za čas... bolj zato, če se mi kak noht zacahne... da si ga na hitr poštimam...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?