pf -> RE: Septembrke 08 - 2. del (20.7.2008 9:12:49)
|
Dobro jutro nosečke. Saraya vidva pa bosta celo stanovanje prenovila do prihoda bebica. Sta pridna. A imajo kaj znižano pametnega v H&M-u? Mislim za odrasle in bebice. Jaz sem si včeraj kupila tako dobro jakno, no v bistvu plašček, pa eno jopico od Urko. Razen nekaj malega nosečniških cotik nisem skoraj tričetrt leta nič kaj kupovala zase, tako da sem mogla nekaj malega obnoviti garderobo. Imela bi še kaubojke, ampak te pa res ne morem zdajle kupiti še, ker ne vem kako bo stanje in bomo za prvo silo še porabili stare, dokler se kilce malo ne normalizirajo. Me je pa sam trebuh, drugače se sploh nisem zredila. Hvala bogu. No samo trebuh je pa konkreten, tak da ima naš baucek prostora za izvoz. Gloria in Bubi saj prav, da se še malo potepata. Jaz se občasno še tudi bolj pozno v noč, če je ravno kak rojstni dan, piknik ali kaj podobnega. Lana luna čez dan te bo pa zmanjkalo. Boš videla, da boš šla v mižule. Jaz tudi včasih medlim ponoči, čez dan bi pa prespala več kot otroci v jaslih. Kahlo še dobro, da nisi bila nagec, če nisi vedela, da kolega spi na kauču.
|
|
|
|