pf -> RE: Septembrke 08 - 2. del (18.7.2008 14:25:57)
|
Pozdravljene punce. Saraya čestitke za pregled. Zakaj pa tvoji mislijo, da boš rodila 6.8.? Da pa ne boš septemberka, pa bi jaz tudi rekla in upam, da tudi jaz ne bom. Gloria boš videla, da bo vse vredu. Ta nosečniški diabetis je res bolj prehodnega značaja in se ponavadi konča s porodom. Bebika bo mogoče malo večji bucek, pa še to ni obvezno. Gold fish jaz bi ti tudi priporočala, da se greš še kam pokazati malo, ker nosečnice, ki so zanosile z umetno oploditvijo bi morale biti drugače tretirane, pa ti očitno nisi. Jaz sem imela ful več pregledov kot ti, vsaj občutek imam tak. Pa uz-ji so prisotni na vsakem pregledu. Zjutraj sem tak lepo napisala za vsako nekaj, pa mi je vse zbrisalo. We are sorry. Mašinca sem bila jezna. A katero bolijo sramne kosti? Mene tak ene tri, štiri dni bolijo, ampak ne ves dan. Ni pa prav nič luštno. Vidim, da se pogovarjate o imenih in sta mi Nik in Lara ful všeč. Naša pupa bo pa Lana. Danes sem naredila skoraj sto cmokov jagodnih in mareličnih za v skrinjo. Občutek za "dovolj" mi je očitno vzelo, ker sem tak sipala tisto moko v testo, da sem na koncu še za enih dvajset cmokov vrgla testa stran. Doma se mi vsi že čudijo.
|
|
|
|