Anonimen -> RE: ali je... (22.5.2008 23:08:56)
|
IZVIRNO SPOROČILO: loredana IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen ne še, ker sploh nisem pomislila da bi lahko bila noseča, vendar metoda pazi je že marsikdaj zajokala. Full bi bila vesela, če....pa tudi mojemu bi se verjetno razjasnile nekatere stvari v glavi. Ker je človek nedejanj in je potrebno da ga v vsako stvar življenje dobesedno prisili. prisilit ga je treba?????????????hmmmmmmm...a mu misliš otroka podtaknit? to je pa podlost da ji ni primerjave. upam da potem ne bo joka in stoka, če tega otroka ne bo hotel. Mah, jaz pa čisto razumem. Tip je pač verjetno tak, da bi rad imel otroka, pa se ga ne upa naredit. Ker ne ve, kakšno bo potem njegovo življenje. Torej želja je velika, ampak strah pred spremembo še večji, pa ne upa noter spustit... Ko pa ga preseneti, pa ostane samo še želja, za spremembo si pa misli bo kar bo... Moj je bil tudi tak, da ko sva govorila o otroku, si ga je želel. Tudi brez zaščite sva, pa je bil vseeno šokiran, ko sem mu rekla, da zdej pa bo. No, na srečo se je hitr pobral in je danes dober očka...
|
|
|
|