Meni je pa dragi pobegnil (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

kimi -> Meni je pa dragi pobegnil (17.2.2005 10:04:50)

joj sej ne zato ker sem tok grozna:)-. Šel je danes zjutraj ob 6 na priprave z nogometno ekipo v Medolin. Jaz ga pa že sedaj noro pogrešam. Takoj ko je stopil čez vrata je kar otročka v trebušču stisnilo kot da ve da ga ne bo par dni ali pa je samo mamico postalo tako težko ker odhaja. No saj ne gre za dolgo v nedeljo bo že nazaj...ampak kdo bo pa z mano spal:(( kdo me bo peljal na kavico:(( ja moram mal pojokat. Hiša je obrnjena na glavo jaz pa nimam nobene volje, da bi jo pospravila-se kakšna pomoč javi:)-

puri -> Meni je pa dragi pobegnil (17.2.2005 10:14:16)

Kimi saj bo hitro minilo,.........da ti ne bo preveč dolgčas imaš pa nas, ane?:)

žiža -> Meni je pa dragi pobegnil (17.2.2005 10:19:56)

Ah teli športniki. Moj tud v soboto gre. no sicer ne tako daleč, gre na Roglo s cerebralci. Pa sva se midve kr odločle da če bo lepo vreme bova kr zbasale kufre pa šle za njim. :bravo: :bravo:

HuAnita -> Meni je pa dragi pobegnil (17.2.2005 10:21:37)

Kimi - ustanovimo Klub samih mamic, pa najemimo nek prostor, recimo v Geossu, da bo za vse približno enako daleč, pa se tam dobivajmo:((
Moj je popoldne (po15.30) doma samo 2xteden (ob vikendih pride ob 15.00)! Komaj čakam, da zmanjka snega na smučišču, da bo konec teh samskih vikendom!:bravo:

Bela -> Meni je pa dragi pobegnil (17.2.2005 10:26:23)

Pol ko pride se bosta mela še rajši:love::love::love:

African queen -> Meni je pa dragi pobegnil (17.2.2005 10:34:08)

Kimi sej ni tako hudo...kmalu bo nazaj!!!!Jaz sem že skoraj tri mesece brez :love::love:..še dober,da imam moji dve čokoldaici,ki mi delata družbo,včasih nam je res hudo a se tolažimo,da se oktober bliža pa bomo končno spet vsi skupaj....
:rozica::rozica::rozica:

Sara3 -> Meni je pa dragi pobegnil (17.2.2005 10:37:31)

Kimi te popolnoma razumem, saj sem tudi jaz bila kar precej let v takšnem položaju. Priprave, ob nedeljah tekma (včasih še sobota - karantena:zmeden2:), dopusti tu pa tam mogoče.....No sedaj pa je drugače, ker ne igramo več nogometa oz. samo bolj za hoby.
Punca drži se, verjetno pa se bo račun telefona ta mesec podvojil. :)
sej bo hitro mimo, potem bo pa spet :sloncek:.

lp

Sara :rozica::rozica::rozica:

maruškaD -> Meni je pa dragi pobegnil (17.2.2005 10:40:41)

Moj gre povprečno enkrat na mesec za 2 ali 3 dni v Zagreb na izobraževanje. Pa moram priznat, da mi kar paše. Se mal spočijem, malo bolj posvetim sebi in kar je najboljše, ko pride nazaj se imava lepo.

kimi -> Meni je pa dragi pobegnil (17.2.2005 10:42:02)

sara račun se ne bo podvojil ker ima telefon na kartico na kateri ni denarja:)-. No on celo sanja kako bo šel igrati za poletje v Avstrijo in če ga sprejmejo bo gor hodil. Ja še to mi manjka

lan -> Meni je pa dragi pobegnil (17.2.2005 10:55:36)

Kimi,te lahko potolazim.Mojega dragega ne bo skoraj 2 meseca.Super,a ne?Odsel je na valentinovo,prisel bo pa enkrat konec marca.Takoooo ga pogresam in Lan tudi.
Kaj cmo,take smo si zbrale:).

JASNA D -> Meni je pa dragi pobegnil (17.2.2005 11:01:45)

Kimi, ni panike. Poskušaj misliti malo drugače. Mož je radost, je pa tudi skrb. In ta skrb (veš kaj mislim) je za nekaj dni preč. Je pa zoprn občutek, to pa vem. Vem, da to ni tolažba, ti pa povem, da sem v obeh nosečnostih ene parkrat bila po nekaj dni sama zaradi moževih službenih poti ali jadranja s kolegi. Pa na koncu niti ni bilo tako slabo, samo zvečer te pa malo stisne oziroma se ti milo stori....

Pa naj kar na tem mestu povem, kaj mene čaka v bližnji prihodnosti. Mož mora zaradi službe na študij oz. prakso v tujino. Pa veš za koliko časa - 9 mesecev. Jaz pa doma z dvema majhnima mulčkoma? Sploh še nočem mislit na to!

Jasna

Sara3 -> Meni je pa dragi pobegnil (17.2.2005 11:11:28)

Kimi, športniki so pač taki, še posebej nogometaši. Sej veš, pri njih ne veš kaj bo jutri, kaj šele poleti. Novi klubi, nove ponudbe - tako je. Če te lahko malček potolažim, nogometa ne bo mogel igrati celo življenje.

:metulj::metulj::metulj:

mami Lea -> Meni je pa dragi pobegnil (17.2.2005 11:12:31)

Joj jaz tudi ne vem kaj bi tako dolgo brez mojega.
Moja dva divjaka... odklop.
Ja mojega tudi danes ni doma je šel turno smučat v Italijo. No če že kam gre gre vedno na kakšne gorske ture, smučat po takih strminah, po katerih jaz še gor nebi prilezla res noro tisti kucli so skoraj navpični.
Drugače pa tudi odide na kakšne vaje s faksom in ga tudi po en teden ni. Ja meni je pa včasih kar Ok tudi če ga en teden ni, ker si potem sama čist po svoje organiziram stvari in mi je po en strani tudi lažje.

Anonimen -> Meni je pa dragi pobegnil (17.2.2005 11:29:42)

Hej, Kimi, saj imaš Kelima! On bo spal pri tebi in on te lahko tudi pelje na kavico. Kar poskusi, kar zdajle pojdita.

Nogavička -> Meni je pa dragi pobegnil (17.2.2005 11:30:11)

Te čisto razumem.
Jaz sem bila v teh 12. letih, kar sva skupaj, enkrat samo 4 dni sama, ko je šel na sl. pot v Nemčijo in se mi je trgalo. Še dobro, da sem imela Dono:kuza: in Lolo:miska:, da sta mi družbo delali.

L.p.

Tea

P.s.: glede pospravljanja ti pa ne morem nič pomagat, še sama se komaj spravim. Ko bodo naredil robota za gospodinjenje, ga bom prva kupila.:)-

Anonimen -> Meni je pa dragi pobegnil (17.2.2005 12:15:39)

Jaz pa mijga prosim,pa noče nikamor:)-:)-:)-:)-

biba77 -> Meni je pa dragi pobegnil (17.2.2005 12:19:01)

Neva, CESEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonimen -> Meni je pa dragi pobegnil (17.2.2005 12:22:13)

Astra si mi dala idejo:)-:)-:)-

Anonimen -> Meni je pa dragi pobegnil (17.2.2005 12:26:17)

Jaz sem pa včasih kar vesela, da sem sama....se dogaja:):)-:):)-:):)-:):)-

tinica -> Meni je pa dragi pobegnil (17.2.2005 18:00:27)

No moj tudi gre na priprave v Italijo in sicer v nedeljo za teden dni. Mi je kar hudo :(, pa še po vrhu je naš :duda: Tin bolan :zmeden:, tako, da bom imela kar pester naslednji teden. Samo upam, da bo hitro minilo.

Stran: [1]