Vzmetinice (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Ženkica -> Vzmetinice (21.5.2008 9:29:08)

Kupujem(o) vzmetnice in sicer za otroško sobo in spalnico; zanimajo me vaše izkušnje in priporočila; mož tarna, da ga boli križ (ker je najin jogi pač premehak in tudi že star), jaz imam v mislih nek srednji cenovni rang, on višjega. Sem že razmišljala, da bi kupila dva jogija za v zakonsko posteljo; mogoče kdo prakticira tudi tako (namesto enega velikega 160x200).

Hvala.

anetka -> RE: Vzmetinice (21.5.2008 9:49:12)

Jaz pri jogiju ne bi preveč razmišljala o ceni, ker je definitivno kvaliteta s tem povezana. Kater jogi si pa mislila? Dormeo ali kaj drugega?
Imamo pa tudi pri nas v spalnici 2 jogija vel. 80x200 namesto 160x200, pa rjuho čez oba, pa je.

Nika v službi -> RE: Vzmetinice (21.5.2008 11:58:51)

Mi imamo Dollar - večconsko latex ležišče, ga ne zamenjam za noben jogi, pa naj bo še tako kvaliteten.

Za zakonsko ležišče obvezno ločeni ležišči, sploh če je razlika v teži med obema uporabnikoma večja. Sicer se zna zgodit, da se eden ali drugi ubada z gravitacijo na eno stran....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Poznam kar nekaj primerov.

Sicer pa ti v vsakem salonu znajo glede tega pravilno svetovati.

Tudi za samo manipulacijo (obračanje, preoblačenje, zračenje...) je lažje, če sta dve ločeni ležišči oz. dva jogija.

qwasy -> RE: Vzmetinice (21.5.2008 14:34:44)

[sm=smiley36.gif] sem si probala predstavljat, da imava midva en sam jogi: jaz imam 57 kil, on pa ravno še enkrat toliko ...

Stran: [1]