honey -> Klopi (21.5.2008 7:35:00)
|
Meni se bo kar [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image]. Naša muca je ves čas v stanovanju, popoldan pa, ko pridem iz službe, jo spustim zadaj za hišo na vrt, da se "napase" trave, potem pa pride nazaj notri. To je recimo max. 30 min dnevno. Že v nedeljo dopoldan je mož našel klopa, ki ji je že sam odpadel. Potem sem ji jaz v ponedeljek spet enega odstranila, včeraj pa sem na vratu zatipala še enega. No, in pri tem zadnjem je nastal problem. Ko sem ga odstranjevala, se mi je očitno zalomilo in je ostal en kos klopa (majhen del) v koži. Zato sem ji takoj razkužila z alkoholom in namazala z Bepanthen Plus. Ali je še kaj drugega, da lahko naredim? Ker izvleč ostanka ne morem, ker jo uščipnem in potem dobi živčni zlom. Že tako imam probleme, da jo toliko časa držim, da ji odstranim klopa, ker naša gospa se ne pusti preveč božati. Zato je tudi prišlo do tega, da ni nihče opazil teh klopov. Ker lahko jo počohaš po glavi oz. med ušesi, malo po hrbtu in to je to. Zdaj ima itak "prepoved" izhoda, ker dežuje in preden ne pokosimo trave, ne bo šla več ven.
|
|
|
|