MeliD -> Alergija in Elocom (20.5.2008 20:17:12)
|
Živjo. Moja 4-mesečna dojenčica ima že 2 meseca rdeča lička. Ta jo tudi srbijo in pojavljajo se, včasih lise, včasih mozoljčki. Spraskala se je že do krvi. Testi na hrano pri treh mesecih so bili negativni. Dobili smo le negovalno kremo in kapljice Fenistil, ki pa ni nič pomagalo. Pri štirih mesecih smo bili spet pri pediatru pod nujno, ko si je spraskala do krvi del na ličku, pod ušesom. Dobili smo 10% Elocom, eno boljšo negovalno kremo in Fucidin za na kraste. Po tem je bilo drug dan znatno boljše. Po treh dneh je bila koža gladka kot še nikoli. Po petih dneh se mi zdi, da lička spet postajajo rdeča. Srbi jo ves čas. Mislite, da se bo spet vse ponovilo? Kaj mislite o uporabi Elocoma? Dobili smo spet napotnico za laboratorij, vendar nam je pediatrinja rekla, naj gremo čim kasneje, da se bo kaj ugotovilo, ker pri dol. starosti baje nič ne pokaže. Svetujte in povejte svoje izkušnje, tiste, ki jih imate. Aja, še to. Z današnjim dnem končujem z dojenjem, ker že prej nisem imela veliko mleka, zdaj pa me še skrbi, da je od moje hrane vsa boga, čeprav se zelo pazim. Dajem ji še Novalac. Eno škatlo sem dala tudi Allernove, pa ni bilo nobene razlike. Hvala za odgovore.
|
|
|
|