|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Septemberke
17.2.2005 7:27:53   
Lenči
Dobro jutro dekleta!

Kako ste kaj? Kakšno je vaše počutje? A se vam trebuščki že kaj poznajo? A kilce gredo kaj gor?

Mene še vedno spremljata slabost in bruhaje. Trebušček pa je že sedaj večji kot je bil pri prvi :nosecka: v 18. tednu :). Tako da počasi prehajam na nosečniška oblačila. Pa čeprev imam -2 kg. A kaj ko očitno pikica tokrat leži bolj spredaj.

Enga sončka, Lenči
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Septemberke
17.2.2005 7:39:38   
Čiračara
Jutro Lenči in ostale septemberke!:)
Men se je malo izboljšalo počutje, slabo mi ni več ampak zelo sem utujena in včasih totalno brez volje:zmeden:
Trebušček se mi pa sploh nič kej ne pozna:zmeden:.Kilc pa nisem še nič pridelala. Rok imam 20 septembra9nebesa

LP:love:

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Septemberke
17.2.2005 7:49:08   
Lenči
Ja Čiračara - sem šele sedajle videla da si iz Celja, tako kot jaz. Morda se pa kje srečava pa niti ne veva za to.

Pobožajte trebuščke, Lenči

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Septemberke
17.2.2005 8:27:50   
saba
jutro septembrke:)-:)-:)-

moj trebuh je pa ko balon, jaz že 1 mesec ne oblečem več mojih starih hlač, tako da neki kombiniram. Na nosečniške pa še nisem šla, saj je prezgodaj.

kilce, +2kg :zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:
sam se mi je pa taden lakota zaustavila. Nisem več kao non-stop lačna kot sem bila prej.

jutri imam pregled pri G., pa da vidimo če bo kaj rekel.
Sem tako vesela, da bom videla spet pikico, upajmo da je vse o.k.

:kava::kava:

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Septemberke
17.2.2005 8:46:55   
natalijak
Lep pozdravček! Moj PDP 22.9.. , trebušček pa je tak :zmeden2:, kot pri nekaterih, ki ga imajo 22.7.:nosecka:! Res je velik, pravijo da zato, ker bolj drobne postave in nisem imela prej čisto nič trebuščka, bolj »luknjo«, sedaj pa moram že vsa oblačila nabavit na novo. Punce povejte mi, ali ste že naročene na NS? Ali gre z vami vaš partner ali greste same?

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Septemberke
17.2.2005 8:52:21   
Olivija
Živjo,

se vam pridružujem, vsaj zaenkrat. Mogoče bo pa še vseeno konec avgusta.

Meni je še vedno slabo in to cel dan po malem :ups:
Zdaj pa samo čakam na konec slabosti. V petek grem pa malo v Avstrijo pogledat za nosečniške cune.
Sporočam pa, da ima trgovina Popek v LJ od 21.3. razprodajo lanskih poletnih stvari. Ker je moja prva hčerkica spomladansko dete, sem se odločila za popolno obnovo nosečniških cun.

Trebuha pa zaenkrat še ni (kar je še dobro, ker se še nisem spokala do naše šeefice)- še vedno zbiram pogum:zmeden:.

počasi se pa tudi navajam na misel, da bomo imele še enega dojenčka in se že sprašujem kakšna mala osebica bo ta otrok.
Me pa še vedno skrbi, ker bova imela tako malo razlike med obema (28 mesecev).

LP

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Septemberke
17.2.2005 8:58:06   
kathy
Pozdravljene septemberske :nosecka:
Moj PDP je 5.9. in moje počutje je za odtenek že boljše. Včeraj sem imela drugi pregled, so me stehtali:), vzeli kri in vodo (zmeraj sem imela slabo kri, sedaj ko sem noseča je pa baje full dobra) in mojega G ni bilo, tako da smo čakale nadomeščanje. Ko me je pregledala mi je rekla, da imam maternico obrnjeno v hrbtenico in nizko, ter da moram delat kolenčno komolčne vaje 2 uri na dan:(. Pa mi je rekla naj počakam da mi bo naredila še NS ko konča v ordinaciji. Tako, da sem včeraj naredila cel šiht v bolnici (od 8 do 15). Potem mi pa gleda bebico in reče, da je še premajhen za NS, jaz pa čakala tri ure za nič. No sem vsaj mojo bebico videla9nebesa
Pa pridne bodite

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Septemberke
17.2.2005 9:11:47   
natalijak
Kathy, glede na to, da ti bo tvoj g. delala NS ali ima ona licenco? Boš mogla kaj plačat?

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Septemberke
17.2.2005 9:18:00   
kathy
Ojla natalijak
Nadomestna G, ker mojega včeraj ni bilo, mi je rekla, da mi bo naredila NS, ampak je bil pikec še premali. Nima licence, je baje v postopku pridobivanja, plačaš pa tudi ne nič ker nima licence. Če pa bi bilo karkoli narobe oziroma sumljivo, te pa pošlje na NS še v Ljubljano.

LP

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Septemberke
17.2.2005 10:14:18   
joja
hojla,
moj PDP je 19.09. in počutim se prav fino, tudi začetna utrujenost je minila. Apetit je spremenljiv, en dan več drugi manj:), trrebušček pa tudi že raste in hlač ne morem več zapeti.

Komaj čakam 28.02., ker imam ta dan NS in sicer v draveljskem centru ( liceneco imajo). A pravite, da se lahko že v 12 tednu vidi spol, to bi bilo fino, midva sva prav radovedna ;), no samo da bo vse ok to je najvažnejše a ne ?

Kaj pa v službi ste že povedale ?

No lep dan zaenkrat:rozica: joja

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Septemberke
17.2.2005 10:27:50   
Olivija
sem se mal zafrknila, Popek ima razprodajo od 21.2. do konca marca. To se pravi že od naslednjega ponedeljka.

LP

PS: V ponedeljek imava tudi nuhalno svetlino. Že komaj čakam. Moj fant (zdaj po toliko letih in pri tej starosti se res že mal smešno siši) bo šel pa zraven. Je bil že v prvo totalno navdušen.

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Septemberke
17.2.2005 10:28:27   
natalijak
Jaz sem mogla povedat, ker sem imela v 6 tednu težave, sem malo krvavela, zato me je dala za 4 ure v bolniško. Sedaj je menda vse ok in lahko hodim normalno v službo. Upam, da bom lahko delala čim dlje. Nisem človek, ki bi doma lenaril:)-!

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Septemberke
17.2.2005 15:36:41   
spella
Jaz imam PDP 18.9.05, ampak men se zdi da bi moralo biti nekaj dni prej- po mojih izračunih :)-. So me pa dali kar takoj)(v6T) na bolniško, ker so ugotovili raka na ščitnici. Počutje- za silo gre. Še vedno sem ful utrujena in zaspana, slabost nekoliko popušča, drugače pa kar gre. Do sedaj sem imela že 2UZ, enega vaginalnega za potrditev nosečnosti (da me je moja G sploh lahko napotila v porodnišnico na oddelek za pataloško nosečnost), drugega pa preko trebuha v 7 T, kjer je bila pikica velika že 9mmm. Zdaj imam spet pregled v ponedeljek, pa ne vem ali mi bo delala tudi NS (rekla je da jo bo kar ona in da bo dala pod navadni UZ, tako, da ni treba plačat:bravo:). Trebušček, pa kar raste. Vsak dan sem bolj napihnjena. Hlače še komaj zapnem:zmeden:. Bo treba kaj začet razmišljat o telovadbi za nosečnice.

Lp Špela(v 10t):rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Septemberke
17.2.2005 16:34:48   
ninocka
Moje počutje je kr OK - nisem imela nobenih jutanjih slabosti in bruhanja :bravo:, prsi me ne bolijo več :bravo:, sem pa ratala prav zaspanka... fant pravi, da sam še spim in da od mene nima nič od kar sem noseča ;)

Čutim, da se mi je povečal spodnji del trebuha in vidim, da izgubljam pas, kg sem pa pridelala približno 1,5 KG (pa še te na smučanju :))

LP

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?