lea23 -> RE: trgovine (21.5.2008 10:49:56)
|
pri nas je bilo tako: mož ni vzel očetovskega dopusta ker ima svoje podjetje, in je ravno takrat imel en večji projekt.. starši pa živijo 50km stran.. tako da si z nobenim nisem mogla nič pomagat :) pri 2 tednih sem šla v btc v mullerja, po dva paketa plenic. sem jo napokala v lupinico in sva šle. tamala je skos spala pri 3 tednih sva šle v baby center na rudnik nakupit mal za oblečt in podobno.. pri 2 mesecih sva jo že vzela sabo v lokalno trgovino pri 4 mesecih je že šla z mano k frizerju, pa hodili sva že vn na kavice in v restavracije na kosilo, pa v city park, pa leclerc, pa btc, pa na pošto/banko,... torej od 4 meseca sem jo vzela sabo kamorkoli sem šla. do takrat pa sem pazila, da sva šle takrat ko je bilo res nujno. tamala ni nikoli bila nič bolna, stara bo 1 leto. bila je samo enkrat malo prehlajena. bi bilo pa verjetno drugače, če bi imela na razpolago svoje starše ( sta oba še v službi, in živita nekoliko stran ). moževa mama je pa že precej pri letih, težko hodi, in še sama sebe težko zrihta. in ji na začetku nekako nisem zaupala da bi jo čuvala.. no zdej jo že lažje pri njej pustim če bi bilo res treba oz. če imava z možem svoj večer da greva v gledališče/ na večerjo.
|
|
|
|