Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Jutranji cvek ob kavici... 17.2.2005 12:24:58
|
|
|
|
Anonimen
|
V ponedeljek na valentinovo me je moj povabil na večerjo:rezance z tarufi........ko sva prišla domov...................:ups:sredi noči pa......slaboooooooooooooooooooooooooooooooooo,bolel želodec:((težka hrana za večer:hudicek:al pa so želodci že prestari:zmeden:
|
|
|
|
Jutranji cvek ob kavici... 17.2.2005 12:25:23
|
|
|
|
biba77
|
jagooodeee!!! so tudi afrodizijak!:bravo::bravo: Pa s sampanjcem grejo. :)
|
|
|
|
Jutranji cvek ob kavici... 17.2.2005 12:26:41
|
|
|
|
Udb
|
Punce, me moramo mal temo spremenit!! :)-:)-:)-:)- Saj mi bo želodec sam sebe požrl!! ;)
|
|
|
|
Jutranji cvek ob kavici... 17.2.2005 12:28:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj si ti začela:(:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Jutranji cvek ob kavici... 17.2.2005 12:29:26
|
|
|
|
wawa
|
Mene moj skoz nekaj preseneča, pa ga bom malo zdaj jaz, školke, seksi perilo......ma ga morem še malo dodatno spodbudit.....saj ne da bi imelo to kaj s te da mam O:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Jutranji cvek ob kavici... 17.2.2005 12:29:30
|
|
|
|
tinkamiška
|
Babike, jst grem zdej na pizzo, pojma nimam kako jo bom dočakala, ker mam oči veliiiike kot vovk:)-:)-, pol pa v LJ, mogoče se še zvečer kej oglasim na RR in vas preberem:rozica: Lepo se imejte:rozica: Tinka
|
|
|
|
Jutranji cvek ob kavici... 17.2.2005 12:29:42
|
|
|
|
biba77
|
Joj, celega pusta nisem imela zelje po enem krofu, zdaj pa se mi zdi, da me kar klicejo. P ase z Bambi sva zmenjeni v Pandi danes... KAKO se naj uprem?!? :zmeden::zmeden::zmeden:
|
|
|
|
Jutranji cvek ob kavici... 17.2.2005 12:30:29
|
|
|
|
biba77
|
Dober tek, Tinkamiska! Se za mene si privosci. :(
|
|
|
|
Jutranji cvek ob kavici... 17.2.2005 12:31:44
|
|
|
|
wawa
|
kako naj se upreš? - težko:)-:)-:)- Jagode so super ideja:)
|
|
|
|
Jutranji cvek ob kavici... 17.2.2005 12:32:47
|
|
|
|
biba77
|
Bom morala rect Bambi, kaj mi naj naroci, drugace bom kar zraven nastevala...:((:((:((:((:((
|
|
|
|
Jutranji cvek ob kavici... 17.2.2005 12:36:29
|
|
|
|
TANTRA
|
Ni čudno, da sem jaz pisala o Lakoti...:bravo::modri:Začel je razsajati virus LAKOTE.:)-:)- Nemogoče se mu je upreti, cel RR bo okužen... Še jaz postajam lačna...:(( Grem ob 2 iz pisarne, domov ležat, juhca pa je že kuhana.... wawa, ne pozab na svečke, da bo romantično...9nebesa
|
|
|
|
Jutranji cvek ob kavici... 17.2.2005 12:39:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja no pol pa dobrtek vsem nam..enim prej drugim kasneje.....:bravo::bravo:
|
|
|
|
Jutranji cvek ob kavici... 17.2.2005 12:45:27
|
|
|
|
clea
|
Živjo punce,kako ste kej??? Sem se šele zdej uklopla,pa ne vem o čem teče debata.Bom šla mal pogledat. No bodite pirdne,pa naj vam čim prej mine delovni dan. :angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica: Lp,Clea
|
|
|
|
Jutranji cvek ob kavici... 17.2.2005 12:46:10
|
|
|
|
wawa
|
Uf ja zdaj mam vse torej da ponovim: svečke, seksi spodno perilo, jagode, šampanc mogoče tudi školjke skuham, če jih bom dobila.......mmmmmm:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: Vam sporočim kako bo delovalo. Rezultati pa bodo upam vidni drugi mesec........:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Jutranji cvek ob kavici... 17.2.2005 12:46:48
|
|
|
|
wawa
|
a ja dober tek vsem lačnim....;)
|
|
|
|
Jutranji cvek ob kavici... 17.2.2005 12:49:58
|
|
|
|
biba77
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Jutranji cvek ob kavici... 17.2.2005 12:55:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Astraaaaaaaaaaaaaaa!!!!!:zmeden::zmeden2::zmeden2: A se ti od lakote že tržže:zmeden2: :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- :torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta: :racka::racka::racka::racka::racka::racka::racka::racka: :pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs: :kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::)-
|
|
|
|
Jutranji cvek ob kavici... 17.2.2005 12:57:40
|
|
|
|
biba77
|
Ma, ne, podpiram Wawo!! :bravo: :)- :sloncek: :torta: veselje, cestitke, smeh in ljubezen 8)9nebesa;):ups: No, ja, ne morem zanikat, da malo pa mi je ze hudo od lakote tudi :ups::ups::ups::ups::ups:
|
|
|
|
Jutranji cvek ob kavici... 17.2.2005 12:59:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha jaz pa svinjska rebrca pečeno raco,pa smeh....:)-
|
|
|
|
Jutranji cvek ob kavici... 17.2.2005 13:00:41
|
|
|
|
wawa
|
še tri ure do hrane Astra počas bova začeli pet: Men se rola, v glavi vrti se:)8);):)-:bravo:9nebesa:(:((:zmeden::ups::love::hudicek::duda::torta::darilo::rozica::angel::morje::grrr::racka::metulj::miska::kuza::sloncek::sloncek::sloncek::zajcek::pujs::muca:
|
|
|
|
Jutranji cvek ob kavici... 17.2.2005 13:04:56
|
|
|
|
biba77
|
Ja, men se ze krepko obraca v glavi :zmeden::zmeden::zmeden:. Cas bo, da se odklopim... grem... na WC. :)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Jutranji cvek ob kavici... 17.2.2005 13:08:15
|
|
|
|
Udb
|
:)- Punce - še pol ure do sendviča in poti v Lj!! ;)
|
|
|
|
Jutranji cvek ob kavici... 17.2.2005 13:09:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa k G.:(:((
|
|
|
|
Jutranji cvek ob kavici... 17.2.2005 13:11:32
|
|
|
|
TANTRA
|
Wawa, vzemi še kakšen škamp in skupaj s školjkami naredi eno dobro buzaro. Zelo namreč stimulira sesanje škampov...:)-:)-:)-:)- Bosta potem čisto nora :sloncek::sloncek::sloncek: Ko sem jaz imela ovulacijo sem cel dan mokra okrog hodila, se mi zdelo da imam en sam dolg orgazem že ko se me je dotaknil...9nebesa A kero drugo tud ob O tolk meče?????:sloncek::sloncek::sloncek: Astra, a pri vas nimate malice? Mi imamo restavracijo - zjutraj zajtrki (rogljički, sadje....) , potem malica topla, hladna, solatni bife, ni da ni..Te moram k nam povabit....:)-:)-
|
|
|
|
Jutranji cvek ob kavici... 17.2.2005 13:14:09
|
|
|
|
biba77
|
Ma, ves, kaj je kantina, kjer je vse zivo za kupit, samo je vse istega okusa. :zmeden::zmeden::zmeden: Pa mi ne pase... Pol pa si nosim sadje v sluzbo al pa vcasih skocim na trznico, ko ni dalec. Samo, danes, pa je kriza!! Zdaj si me ze drugic povabla Tantra. Pozor, sem v nizkem startu... :)-:)- No, par minutk se, pa se poslovim od vas...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?