simonas -> Jutranji cvek ob kavici... (17.2.2005 7:55:46)
|
Jutro punce! Joj kako ste bile že pridne danes zjutraj:). Mene spet čaka kup dela. Najprej bom brala knjige in članke in novitete pa zakone, pol pa grem še malo lanske napake popravljat, če bom kaj našla. Še malo pa bo treba vse skupaj zaključit, tak da je zadnji čas, da se vredu zraven spravim. Pri meni še nič novega. Komaj včeraj sem si zračunala, kdaj bi naj dobila naslednjo :hudicek:M (:ups: ups, pardon, kdaj je naj ne bi dobila) in mislim, da je datum 22.02., tako da se bom še malo načakala. Nič se nisem hotela obremenjevat in nič računat, pa upam, da je kaj pomagalo. Drugač pa se počutim čist po starem, razen tega da me tak špika po prsih, da je včasih že prav nadležno:(. Kot da bi me kdo s tako dolgo iglo štoral. Pa sa ni frke... No, včasih mi je ob večerih malo slabo, zjutraj sem tak lačna kot dva volka (pa čeprav nikoli nisem zjutraj jedla), vendar pa nobenega očitnega znaka, tako da je lahko vse skupaj psiha.:zmeden::( Kaj pa je z vami punce? Ste kako gripo staknile? To dirkanje na WC ni nič kaj prijetno... Lep dan vam želim, pa upam, da se uspem še kaj javit. Simona:muca:
|
|
|
|