![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Jutranji cvek ob kavici... 17.2.2005 13:16:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Astra pa pa se jutri spet oblajamo:kuza::kuza::kuza: Pripravi se za to poletje,da boš kožuh slačila. Uf nosečke ne zavidam vam prav nič.če bo res vroče to poletje boste gagale:racka::racka::)-
|
|
|
|
Jutranji cvek ob kavici... 17.2.2005 13:18:28
|
|
|
|
Udb
|
Neva, saj mogoče se pa motijo!! Včeraj je bila tudi napoved, da bo danes oblačno, pa pri nas že celo dopoldne sneži!
|
|
|
|
Jutranji cvek ob kavici... 17.2.2005 13:21:08
|
|
|
|
wawa
|
Tantra, zakaj pa misliš, da vas to sprašujem, sem čist "horni" kadar mam O, pa bi rada še dragega mal razdražla.....:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: jaz mam pa 5min hoje do prve trgovine pa se mi ne da peš tja, pa še nič pametnega nimajo......:( pridem tudi jaz k temi Tantra.....:kuza::kuza::kuza::kuza:
|
|
|
|
Jutranji cvek ob kavici... 17.2.2005 13:21:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Upam da se motijo...normalno toplo to ja.Moja Katja je bila noseča 2003 rodila avgusta 13. na najbolj vroč dan tistega poletja,se še spomnim kako smo se kuhali v avtu vsakič ko smo v kolonah stali.:( Boga reva se je vse poletje dobesedno topila:love:
|
|
|
|
Jutranji cvek ob kavici... 17.2.2005 13:22:16
|
|
|
|
wawa
|
Astra pa pa bodi pridna, pa uživej:muca::sloncek::kuza:
|
|
|
|
Jutranji cvek ob kavici... 17.2.2005 13:23:33
|
|
|
|
Udb
|
Punce, jaz bom tudi odrinila priti Lj!! Se mi tako ne da - sem ful zmatrana+zaspana! Ampak dolžnost kliče!! :(( Pridne bodite!! Pa se slišimo kaj zvečer, ne?
|
|
|
|
Jutranji cvek ob kavici... 17.2.2005 13:25:33
|
|
|
|
biba77
|
Pa-pa!!:miska:
|
|
|
|
Jutranji cvek ob kavici... 17.2.2005 13:33:30
|
|
|
|
Skye
|
pa pa udb......pa pazi da ne zaspiš med vožnjo:zmeden:
|
|
|
|
Jutranji cvek ob kavici... 17.2.2005 13:34:07
|
|
|
|
Skye
|
uh punce a nič ne delate, da ste tko pridne tukaj;)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMotnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.