Majčice! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

NENAJANI -> Majčice! (16.2.2005 22:57:28)

Ma kje ste vse???????:((
Mislim, da smo me najbolj slabe z pisanjem :zmeden:
Barbara L kje je pa ta šola, jst še nič ne vem:ups:!
A bo šel tvoj :love: zraven?????
Drugače pa: kaj se z vami dogaja?? Jaz sem imela tri dni vročino, sedaj pa sem že v redu. Malo sem še lena, ampak bo! Moj :duda: je medtem, ko sem jaz z vročino ležala v postelji veselo brcal in si naredil žurko v bušiju.
Pijte veliko tekočine. Jaz sem morala danes vse prstane dati dol, ker so mi roke nenormalno zatekle!!
Javite se!!!!!!!!
L.P. Nena!!!!:nosecka:

A-N-J-A -> Majčice! (17.2.2005 8:16:21)

Halo! No pa da se še jaz mal javim.Jaz sem že ta tretji teden doma zaradi te preklete gripe.Prejšni teden mi je G dal antibiotike,ker nisem mela glih najboljšo kri.V torek sem vzela tazadnjega,včeri sem pa spet začela kašljat:hudicek:!Pa še hrbet me grozno boli.Ga bom dons poklicala,da mu razložim stanje,pa še prosila ga bom,če me da na fizioterapijo.A mogoče katera hodi na f..?
Drugač pa bebi brca:bravo:,še posebej,če se vležem na levi bok.Probajte!
A če je mamica bolana,je potem tud:duda:v bušitu bolan,al kaj?Mene ful skrbi,ker sem mela že 2X uroinfekt,pa še to zdaj.Sem že tok antibiotikov pojedla,k prej cel živlenje ne:((.
Drugač pa komaj čakam maj in našo baje:roza::duda:!!!!

Lp,Anja 26,5/7in:duda:

MojcaZ -> Majčice! (17.2.2005 9:43:45)

No lep pozdrav tudi od mene. Stanje sicer zadovoljivo, ampak včasih me hrbtenica nenormalno boli. Sem že G povedala, pa ni nič odreagirala.

Pikec pridno brca, kadar se mu zahoče. Počasi se pripravljam na nabavo, ker nimam še niti ene stvari za njega. Pa o materinski šoli premišljujem, pa ne vem kam naj grem?

Počasi se približujem 30 tednu in že komaj čakam, da vidim mojo pikico.

Lep dan vsem,
Mojca:rozica:

Majabo -> Majčice! (17.2.2005 9:51:37)

Jazs e zaenkrat gripe še uspešno branim....upam da jo tudi ti čim hitreje preboliš :rozica:

sicer pa nič...še vedno v službi, petke in sobote na predavanjih,...že komaj čakam porodniško, ker nekako ne zmorem več vsega, doma je jasno še kuhanje in pranje..potem pa enostavno zmanjka časa za sprehod in počitek :-(
ampak sej bo :-)

včeraj sem imela prvo materinsko šolo, ma nič posebnega tole v Kranju, prosojnice, kratka razlaga in to je to?! imamo pa samo 4×

bo katera rodila v Kranju ali na Jesenicah?

Lp
:nosecka:

MojcaZ -> Majčice! (17.2.2005 9:58:34)

Majabo zanima me za materinsko šolo v Kranju. Kje se prijaviš in kdaj poteka, ker jo bom tudi jaz po vsej verjetnosti obiskovala kar v Kranju.

Lp, Mojca

majča -> Majčice! (17.2.2005 10:52:00)

No, pa da se še jaz oglasim....

Mi smo zaenkrat zdravi, sicer smo prehlad z vročino že preboleli, in tudi 10 dni bolniške smo dali že skozi... trebušček je velik, mali v njem dejaven, mami ima cca. 5 kg več, križ tudi občasno zaboli, pa kakšen krč me zagrabi v nogi, pa saj bo.... pa nekak tisti čuden filing v ustih (pa ne zgaga) se mi pojavlja.... bljak....

sicer se pa full veselimo maja, da stisnemo našega malega lubčka v objem.... še 1 mesec službe in potem na porodniško in še malo dopusta....

malo sem samo žalostna, ker mi mož v nedeljo odhaja na misijo v Afganistan za 4 mesece, pa bom zato ves čas sama (še dobro, da so prijatelji, ki bodo pomagali, če bo potrebno).... pa seveda tudi skrbim, da bo naš ati zdrav in živ prišel nazaj....

sicer se pa v LJ porodnišnici mogoče srečava z A-N-J-O, ki ima isti dan rok kot jaz....

enga velikega ljubčka iz Ljubljane pošiljam vsem pogumnim mamicam....

:nosecka: Maja in :modri: (26 teden)

lutkica -> Majčice! (17.2.2005 11:17:41)

Pozdrav in poljubček tudi od naju :rozica:

Res smo majčice v javljanju zelo slabe, ali pa bo meseca maja le manj :duda:, pa čeprav je zame ta mesec najlepši od vseh.

Midve se počutiva odlično :bravo:, mi je moja G v ponedeljek dala tak lep kompliment, da sem ena redkih, ki pridem vedno nasmejana in dobre volje. Zakaj pa ne, če sem si ta mali zakladek tako želela, da sem zdaj v 9nebesa.
Tudi prehlada in vročine se še nisem nalezla, pridobila pa sem kar veliko kg. Je pač nosečnost edino obdobje v življenju, ko ženska lahko je, kolikor ji paše :ups:.
V šolo za starše greva prvi petek v marcu, takrat se spet začne.
Tudi sama opažam, da moja :duda: brca najbolj, ko ležim na levem boku, prav zanimivo jih je opazovat.
Čez štiri tedne imam ponovno kontrolo (34t), takrat bova delale tudi UZ, da vidimo če mala princeska lepo raste in je vse redu in če bomo res dobili :roza:. Dobila sem tudi vse izvide, če me kaj preseneti, in zadnje napotnice za laboratorij. Pa tudi potrdilo o predvidenem roku poroda, da si lahko uredim paket za novorojenčka.

Napisala sem kar cel roman,.. Majčice redno poročajte in čuvajte svoje sončke!
L in :duda:

Majabo -> Majčice! (17.2.2005 11:57:32)

Za matrinsko v Kranju se prijaviš pr G oz. pri sestri ko imaš pregled. Sicer majske pademo v materinsko v marcu, ker je baje taka gužva, samo jaz sem za vsako ceno hotela tja že februarja :-)
kar pokliči in vprašaj kakšne termine imajo pa si izberi tistega, ki ti ustreza

4×na mesec, ponavadi si dnevi kar sledijo drug za drugim, pa okoli 6 zvečer je....

Anonimen -> Majčice! (17.2.2005 13:09:44)

Na hitro se vam se jaz javim!9nebesa

Kako ste kaj :nosecka:nosecke?Uzivate?:)

Nama gre super, jaz se pocutim enkratno, :duda: brca da je joj, vcasih ze prevec:)Nazadnje kaj sem se tehtala sem imela 5kg +, obseg trebuheca pa 95cm9nebesaze koam cakam na naslednji pregled(1 marec:bravo:), da vidim kaj bo novega, pa da slisimo srceka:love:9nebesa:bravo:

Drugace sem vam ze omenla da sem se prijavlja v solo za starse v mariboru-ki se zacne 8 marca:sloncek: , z mano bo hodil tudi dragi, tak da se bova cim vec naucila:)

Kako pa ste druge kaj s kilogramcki??kaj pa obsegi trebusckov?:zmeden2:

No :rozica:LP:rozica: , pa se slisimo kaj:sloncek:

Nina+:duda:26t

Maja Z -> Majčice! (17.2.2005 17:24:28)

Ojla

še od naju lep pozdravček vsem majčicam. danes sva imeli pregled in tudi UZ, ker sem fasala diabetes. Zaenkrat je moja :roza: po velikosti v mejah normale ampak mi je G zabičala, da moram paziti na prehrano:( Torej sladkarije adijo pa tko jih mam rada. Ampak vse za mojo pikico. Pridobila sem približno 7-8 kilc. Brca kar veliko, včasih se mi obrne tako, da čutim te brce nekje spodaj oz. zadaj.Ne znam opisat kje, ampak po trebuhu definitivno ne:)- Drugače je pa z glavico že obrnjena navzdol:bravo: in G pravi da težko, da se bo še kaj obračala.

A kera ve kdaj se marca začne šola za starše v lj?Itak moram poklicat pa malo vprašat, ampak vseeno.

Aja pa še to. Dons mi ni dala nobenih papirjev za CSD, je rekla da naslednjič, takrat bom pa že v 32tednu. A ni to malce pozno?:zmeden:

lp maja

Stran: [1]