lutkica -> Majčice! (17.2.2005 11:17:41)
|
Pozdrav in poljubček tudi od naju :rozica: Res smo majčice v javljanju zelo slabe, ali pa bo meseca maja le manj :duda:, pa čeprav je zame ta mesec najlepši od vseh. Midve se počutiva odlično :bravo:, mi je moja G v ponedeljek dala tak lep kompliment, da sem ena redkih, ki pridem vedno nasmejana in dobre volje. Zakaj pa ne, če sem si ta mali zakladek tako želela, da sem zdaj v 9nebesa. Tudi prehlada in vročine se še nisem nalezla, pridobila pa sem kar veliko kg. Je pač nosečnost edino obdobje v življenju, ko ženska lahko je, kolikor ji paše :ups:. V šolo za starše greva prvi petek v marcu, takrat se spet začne. Tudi sama opažam, da moja :duda: brca najbolj, ko ležim na levem boku, prav zanimivo jih je opazovat. Čez štiri tedne imam ponovno kontrolo (34t), takrat bova delale tudi UZ, da vidimo če mala princeska lepo raste in je vse redu in če bomo res dobili :roza:. Dobila sem tudi vse izvide, če me kaj preseneti, in zadnje napotnice za laboratorij. Pa tudi potrdilo o predvidenem roku poroda, da si lahko uredim paket za novorojenčka. Napisala sem kar cel roman,.. Majčice redno poročajte in čuvajte svoje sončke! L in :duda:
|
|
|
|