|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nosecnost in cigareti
21.6.2008 23:06:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *nina*
...no lani so njenemu 4letnemu otroku pokazali izvidi da ima zelo povišan holesterol (in to je kriva taka prehrana)

Ne zagovarjam ne fast fooda, ne kajenja, ne pitja v nosečnosti... Ampak hotela bi k tej zgornji trditvi nekaj pripomniti. Moj bratranec ima 13 let, športnik, doma se zdravo prehranjujejo, sami pridelajo hrano,... skratka ni da ni, pa ima holesterol. In so ugotovili, da je očitno to dedno, ker ga ima tudi njegov oče, stric in teta. Poznam pa tudi prmere, ki živijo zelo nezdravo življnje v vseh primerih, pa teh težav nimajo. Zmotno je trditi, da je holesterol zaradi prehrane.

(odgovor članu *nina*)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: nosecnost in cigareti
22.6.2008 0:00:22   
*nina*
prehrana že malo vpliva na holesterol, to sem 100%, ker pol nevem zakaj ima moj kolega ki pač rad je vse po vrsti in se je dosti zredil dieto, ki mu jo je predpisal zdravnik in  tudi ta otrok jo ima.
hotla sem sam povedat, da otroku ne škodijo samo cigareti ampak tudi prehrana in vse ostalo...
marsikatera reče če imaš voljo in si želiš zdravega otroka boš nehala kaditi, no vtem primeru, ki sem ga jaz navedla, pa pravim jaz če hočeš svojemu otroku dobro imej voljo in se nauči kuhatiuser posted image

to sem navedla samo kot primer! v ničemer pa ne smeš pretiravati..ne v nezdravi prehrani ali obratno in ne v kajenju ali čemerkoli drugemu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.