Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Smo v fazi nakupa marele za našega skoraj 7mesečnika. Kot nora študiram o + in - posameznih znamk marel,pa na koncu sploh več ne vem, ali na tej zemlji obstaja marela za nas
preko interneta sem naredila nekaj primerjav,potem pa semizbran voziček vidla v živo in me je vse minilo.
moji kriteriji za marelo so sledeči:
trdno ogrodje
majhen, ko je zložen (da gre vodoravno v pikasota v prtljažnik)
raje 3kolesnik
tudi lahko 4kolesnik no
gbljiv naklon
po možnosti sprednje varovalo
cena do 200evrov (ajde če je res dober tudi 50več).
mamice,katere vozičke imate? kakšne so vaše izkušnje??
Maclaren Quest (prodajajo v Bušiju), je totalno super, no nima varovala ima pa pettočkovni pas, ki ga je impossible odpet (otroku). Ne poleže se totalno, ampak skoraj čisto pa. Zloži se na ful majhno, ker ima en super trak, ga zloženega lahko nosiš na rami - ko imaš polne roke in neseš kaj v avto npr. (težek je 5 kil) Krasno ogrodje (ful dober aluminij - isti ko za letala), super vodljivost in še fantastične barve. Proizvajalec ponuja doživljenjsko garancijo, to veliko pove, ne? Cena 160 evrov. jaz sem zelo zadovoljna. Imam pa rumeno-modrega.
Hm, tega Haucka smo kupil tudi mi, sem ga že prodala.....ful se je nikakvo vozil, ko sem šla enkrat z njim od trgovine do doma, sem ga preklela ko sto ....in smo ga lepo prodal in kupil Maclarna. Zdej sem pa ultra zadovoljna, se z možem skoz pregovarjava k ga je tok fajn vozit.... .....res ga lahko in voziš in zlagaš in razstavljaš z eno roko...super res. (zdej najbrž tko zgleda, ko da sem plačana za delat reklamo amapk sem res zadovoljna)
Mi imamo TFK Buggsterja, cena 209 eur. Meni se zdi zelo kvaliteten voziček, nikjer nič ne škriplje, se zelo lepo vozi, naklon se poleže, ima spredaj varnostni lok... Jaz sem z njim zelo zadovoljna! Mi je pa všeč tudi Mutsy Spider.
Mutsy Spider. Definitivno moj najboljši nakup . Edino, če potrebuješ veliko prostora za shranjevanje robe ne bo ok (mi smo se znašli tako, da smo kupili mrežo za vozičke v Mullerju in jo pripeli gor), vse ostalo pa je super.
Mutsy Spider. Definitivno moj najboljši nakup . Edino, če potrebuješ veliko prostora za shranjevanje robe ne bo ok (mi smo se znašli tako, da smo kupili mrežo za vozičke v Mullerju in jo pripeli gor), vse ostalo pa je super.
Kaj ti pove moj topli objem, ko k sebi te privijem: ljubo moje detece, zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009) -------------------------------- str. U-84
men se je zdel spider full pretežek, drugače je pa lep...smo nabavli maclaren techno xt in od takrat smo uporabljali samo še ta voziček, ker je res super!
Mi mamo Lemi-ja,sem zadovoljna z njim, ampak je že bogi- dobila sem ga od svakinje, je star tri leta, ga je pa zlo težko očistit. Pa še grde barve je Sm študirala ,da bi kupla čist navadnega- marelo, ala to:
Moje finančno stanje je trenutno zlo omejeno, tale pa stane samo 23 eur.
A mogoče ima katerga takega podobnega- je za uporabo? Zgleda zlo skromno namreč
Pa še nekaj- moja noče met klobučka na glavi in ji sonce direk v obraz sije. Lemi ima strehico, ampak če voziš voziček proti soncu, ne pomaga čisto nič Tak da tale je vrjetn še bolj za nč, ane
Mi imamo Mclaren iz Bušija. Super se obnese tudi po makadamu, endvatri se zloži na majhno, pa še lahek je, kar je meni zelo zelo zeeelooo pomembno, sploh ko nosim vedno še fuul krame s seboj, pa še saj veš, vmes v trgovino kaj kupiti, pa je takoj vse skupaj precej težje, sploh ko ga moram po klancu gor potiskat (tu pa dušo spustim ). Tko da jaz priporočam lahke vozičke. Tudi ta glavnega s košaro smo vzeli med najlažjimi, Bugaboo Cameleona in smo fuul zadovoljnji. Aja, pa Mclaren ima tri naklone.
Aja, še to, sprednje varovalo sem tudi jaz hotela, ampak me je prodajalka v Bušiju prepričala, da ga ne potrebujem, ker se otroka res čisto lepo na fuul izi zapne in se otrok itak ne sklanja nič naprej, in res moram reči, da varovala čisto nič ne pogrešamo, ga ne rabiš, ti povem. Stal je pa takrat 250 evrov.
buggster itak!! dodatne prednosti - gor lahko montiras lupinico, kosaro za novorojencka. v kolikor imas v planu se kaksnega otroka. pa po zelji spemenis v 4 kolesnika ...