katera banka (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Finančne dileme starševstva

Sporočilo

ina83 -> katera banka (20.5.2008 11:51:40)

Mene pa zanima, pri kateri banki se najbolj splača vezati denar za pol leta?

jajula -> RE: katera banka (20.5.2008 13:55:45)

jst mam na NKBM, in sicer imajo pod varčevanjem dobre obresti

sinnerka -> RE: katera banka (20.5.2008 15:34:47)

ni je čez NKBM

mama bo tud prešaltala k njej ker si je včeraj nakopala sramoto zaradi nlb
pač ona dobi plačo in odmašira v spar na velik nakup in šok kartice ji hi hotelo potegnit pa probata s prodajalko ene 8krat
pa mami ni šlo v račun zakaj ne gre
na avtomatu pa je izpisano da nedovoljena ouporaba kartice ok mami je bila povsem osramočena pa leti na banko in jih vpraša kaj je zdaj to saj je kartica njena in je veljavna do 2009 pa ne dela

in gospa na šalterju ji reče

ˇˇja dobili ste novo kartico in jo morate prit OSEBNO iskat če je pa niste ste SI SAMI KRIVI ˇˇ

ok spet šok za mami pa ono na šalterju nadere da kako naj bi vedela da je dobila kartico če pa NI dobila obvestila  pa ji ona na šalterju reče da za to ona ni nič kriva
in seveda se je mami čist strgalo in jih je skritizirala pa poslala v tri lepe

mislim nevem ta nlb je en k

fragola -> RE: katera banka (20.5.2008 15:46:04)

to kar je tvoja mama doživela z nlb, sem jaz doživela isto z nkbm, in potem mi je prekipelo in sem šla na abanko

AnciM -> RE: katera banka (20.5.2008 17:15:10)

A Banke res ne pošiljajo obvestil? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Kako naj bi pa potem človek vedel, da so mu kartico zamenjal?
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Sama sem na SKB in vem, da kartico pošljejo po pošti na dom. Stara pa velja dokler ne začneš uporabljat nove.

Anonimen -> RE: katera banka (20.5.2008 17:22:05)

Pri tisti, kjer imas ze izak odprt racun.

Ce odpiras racun na novo-odvisno od tvoje bonitete in pogajalskih sposobnosti.

blustar -> RE: katera banka (25.5.2008 21:57:43)

Poglej si na spletnih straneh bank obrestne mere, pa večina ima tudi informativne izračune, pa boš vidla, kje se ti najbolj splača.

sazi -> RE: katera banka (26.5.2008 10:39:26)

Pri tisti, kjer imas ze izak odprt racun.

Če gledaš samo obrestne mere, ki jih banke prikazujejo na svojih straneh, tole ne drži, ker ima npr. Hypo višje obrestne mere od NLB-ja tudi za nekomitente.

Od NLB-ja sem pa sama dobila novo kartico po pošti na dom.

Stran: [1]