Daschi
|
Zdajle na hitro nekaj osnov te čudežne tehnike, ki je v hipu osvojila svet, se vsidrala v srca vseh upajočih mater in prinesla zavidljive rezultate. zahvaljujoč tehniki Clean n' happy, no more nappy (CHP), se je posledično zmanjšalo tudi število ločitev med modernimi starši, mamice so imele več časa za gospodinjstvo, posledično je bilo manj hitre prehrane in posledično se je zmanjšal tudi obseg pasu. To je prineslo srečnejšo mater, brez odvečnih kilogramov. Posledično se je veliko raje uredila, zato je bila seveda bolj všeč svojemu možu, posledično pa je sedaj vsako leto več otrok. Torej metoda CHP ni kar tako! Osnove, ki jih mora izvajati že nosečnica in mati takoj po porodu: 1. kadarkoli gre bodoča mamica lulat ali kakat, mora vsaj od 5-ega meseca nosečnosti naprej, vedno, ko opravlja potrebo, zraven glasno ponavljati: Moj mali čudež, sedaj lulam. Moj mali dojenček, sedaj pa kakam! tako bo dojenčka še pred rojstvom navadila na nove besede, ki mu takoj po porodu ne bodo več neznanka. 2. Opremljanje otroške sobice: Nikar ne lepite na steno otroške sobice medvedke Pu-je, Cvetličnike, Nodije in ostalega. nalepite prijetne sličice kahljic vseh vrst in barv. Otrok bo tako že zelo zgodaj začutil prisotnost kahljice in jo vzel za svojo. 3. takoj, ko se dojenček rodi, ne kupujte mu medvedkov, takoj mu položite v zibko miniaturno kahljico. kahljica je na razpolago v modri, zeleni, rumeni in roza barvi. Zraven so priložena navodila in pa baterije. kahljica namreč oddaja zvoke lulanja in kakanja. je mehka na otip, izdelana iz naravnih materialov in razgradljiva. Ni bila testirana na živalih. Naročite jo lahko na spletni strani: www. Clean'n happy, no more nappy.uk No, toliko na hitro. Ostalo pa malo kasneje, me je ravno moj 2 letni sin povabil na partijo šaha. pa moram kar takoj oditi, ker kasneje nima časa, danes ima namreč tečaj jadralstva že ob 18h.