sadje (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

tanci29 -> sadje (20.5.2008 9:32:49)

pozdravljene,
sinček bo star 7 mesecev. do sedaj sva uvedla 3 obroke. kosilo, večerja to nama gre zelo lepo, brez problema sprejema nove okuse. dopoldne pri sadju pa se nama zatakne. ne prideva nikamor. je samo suho sadje. banana ni varjante. jabolko no way..in tako naprej...sploh ne vem kako naj mu uvedem sadje, ker če mu dam za poskusit prvo banano in potem ker noče mu pač naredim suho sadje noče niti tega, tako da lepo čakava do kosila ker mu prej ne spravim nič v ustka.
ali ima katera kaksen nasvet?
hvala

tintin -> RE: sadje (20.5.2008 9:33:57)

skuhaj kompot, spasiraj in dodaj malo riževih kosmičev...mojemu je to njam njam...potem pa počasi do svežega sadja...

Ekaz -> RE: sadje (20.5.2008 10:21:05)

Mi smo imeli pripravljeno hrano, ki je ni marala in nekaj, kar je imela zelo rada. Do ustk smo ji prinesli tisto, kar ima rada, odprla jih je, dali pa sm ji tisto, kar ni marala. Čisto normalno je pojedla. Sploh ni pogruntala, da smo jo okol prnesli.

*kinnie* -> RE: sadje (21.5.2008 13:00:23)

IZVIRNO SPOROČILO: tintin

skuhaj kompot, spasiraj in dodaj malo riževih kosmičev...mojemu je to njam njam...potem pa počasi do svežega sadja...

enako.

hillmagic -> RE: sadje (22.5.2008 9:16:44)

Lahko probaš kakšno kašico s sadjem

valči -> RE: sadje (22.5.2008 10:10:43)

Naša pupa je ravno danes dopolnila 7 mesecev.Dopoldanska malica je  3 suhe slive skuham,pol dodam na krhlje narezano jabolko,ko je kuhano s paličnim zmijksam,dodam 2 Plazma keksa in to je njej njami.Brez suhih sliv nimas tako rada.Probajta.

Stran: [1]