|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili?
20.5.2008 8:14:40   
Blejka26
sej mogoče pa ne bo in se bo vse spremenilo..bomo babe mogle manj čvekati,da ne bo dežja

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 26
20.5.2008 8:16:30   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

kakor vem, nimaš julijskega froca, ne? user posted image   , pa me je zdej malo strah, da bo do takrat tisto kučico poplavilo user posted image user posted image

ne, sem pa sama julijska. A to ni dovolj user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 27
20.5.2008 8:20:28   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

ne, sem pa sama julijska. A to ni dovolj user posted image

skoraj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 28
20.5.2008 8:20:35   
lelaval
samo čudno je ker je bilo na poscano zofko sončno vreme in to naj bi pomenilo 40 sušnih dni

A ne pomeni, če na poscano zofko sije snce, da bo 40 deževnih dni? Oz., če je poscana zofka deževna, bo lepo poletje (sončno), če pa je na zofko sonce, pa bo deževno poletje.

Frencya - kar imej slabo vreme na pikniku - jaz imam junijskega otroka, od tebe oddaljena 6 km (itak sem vsak dan v tvojem selu, ker otroka hodita tja v šolo), pa nisem povabljena user posted image user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 29
20.5.2008 8:21:40   
SANEK1
Freycha, nič bat...bomo vzeli napihljive bezenčke in čolničke in bomo pač pluli eden do drugegauser posted image user posted image user posted image
Veš kak bodo froci uživaliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 30
20.5.2008 8:22:06   
mika
dež je fajn za rožice, samo kaj hudiča, ko jih nimam kam posadituser posted image . zaenkrat so še v teglih.
tako dolgo že čakamo na humus, ker mora bit suh, da ga lahko presejejo, zdaj pa spet user posted image  dež.

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 31
20.5.2008 8:23:34   
mika
A ne pomeni, če na poscano zofko sije snce, da bo 40 deževnih dni? Oz., če je poscana zofka deževna, bo lepo poletje (sončno), če pa je na zofko sonce, pa bo deževno poletje.

to so prejšnji teden rekli na POP TV.

pred enim mesecem pa so govorili, da bo letos sušno in vroče poletjeuser posted image

< Sporočilo je popravil mika -- 20.5.2008 8:24:37 >

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 32
20.5.2008 8:23:52   
Freycha
jaoooo kaj sem si sedaj na vrat nakopala user posted image user posted image user posted image

na evo, pa imam ker ne morem biti tih in se morm malo považiti, da bomo imeli piknik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lelaval sploh nisem vedela (ali pa pozabila) da si iz teh koncev?!user posted image  user posted image Grem kar danes pred šolo stat in opazovat katera mama bo po dva otročka prišlauser posted image user posted image user posted image user posted image

aja ne, dežuje user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 33
20.5.2008 8:27:15   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Freycha, nič bat...bomo vzeli napihljive bezenčke in čolničke in bomo pač pluli eden do drugegauser posted image user posted image user posted image
Veš kak bodo froci uživaliuser posted image user posted image user posted image

sej, drugega nam ne bo preostalo očitno user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 34
20.5.2008 8:28:44   
mika
(itak sem vsak dan v tvojem selu, ker otroka hodita tja v šolo)

lelaval a v Nočeuser posted image hodita v šolo? Moj mož tam uči

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 35
20.5.2008 8:47:58   
Freycha
a je ta šola za kej?user posted image

so mi domačini povedali, da je bilo ogromno drog svoj čas...... presenetljivo veliko za tako podeželjsko šolo....

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 36
20.5.2008 9:02:16   
mika
so mi domačini povedali, da je bilo ogromno drog svoj čas...... presenetljivo veliko za tako podeželjsko šolo....

mogoče je bilo včasih, ne vem. moj mož je tam četrto leto, pa ni bilo nič takšnega. prej je učil v MB na kao elitni šoli in so otroci tam čist nekaj drugega kot pri vas in je rekel, da ne bi menjaluser posted image .

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 37
20.5.2008 9:15:41   
Anonimen
Pozdrav iz od burje prepihane obale.Tu je bol jesensko kot spomladansko.
Imam občutek,da bo jutri snežilo,čebo šlo tako naprej.,da bo poletje preskočilo n bo direkt zima.Morda so to politiki zrihtal,najprej podražal nafto,nato pa poltje pregnali,da jo lahko prodajo,da bodo čim več denarčka zaslužiliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
20.5.2008 9:18:50   
Freycha
neva ta je definitivno danes ena od močnejših izjavuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  si me spravila v dobro voljo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   [Brisano sporočilo]
20.5.2008 9:27:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
20.5.2008 9:30:20   
snake
jaz pa sem vesela da dežuje pri nas da bo vsa zelenjava zrastla ki sva jo z mamo sadile da bi prešparale malo 

življenje je lepo

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 41
20.5.2008 9:33:06   
Mišni
Poden, tale dež. Slabše ne bi moglo biti.

No, edino vrabček tukajle na veji je fleten.

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 42
20.5.2008 9:43:58   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: živka

Mimo teme.
Volga, a še kaj tečeš?
Tudi v dežju?
Greš mogoče na Straški tek?

V soboto sem šla zjutraj, v nedeljo ne, včeraj pa tudi ne, ko je bil sam dež. pa ti? na straški tek pa ne grem, no, nisem razmišljala o tem,. Koliko pa je tisto teka, mislim, koliko km?

Je pa čsito nekaj drugega, če greš tečt zjutraj kot zvečer. V Soboto sem šla zjutraj in je bilo milijon procentov boljše, mirnejše in lažje.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 43
20.5.2008 9:48:56   
Anonimen
Ste pa pridne.jaz pa lufam samo v spanjuuser posted image

(odgovor članu Volga)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
20.5.2008 9:56:58   
Freycha

V soboto sem šla zjutraj, v nedeljo ne, včeraj pa tudi ne, ko je bil sam dež. pa ti? na straški tek pa ne grem, no, nisem razmišljala o tem,. Koliko pa je tisto teka, mislim, koliko km?

Je pa čsito nekaj drugega, če greš tečt zjutraj kot zvečer. V Soboto sem šla zjutraj in je bilo milijon procentov boljše, mirnejše in lažje.

ko sem svoje čase še laufala, sem šla vedno pred službo..... zvečer nikoli nisem imela toliko energije, po jutranjem teku je bilo pa energije za izvoz user posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 45
20.5.2008 10:11:01   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: neva6

Ste pa pridne.jaz pa lufam samo v spanjuuser posted image

evo sva že dveuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   [Brisano sporočilo]
20.5.2008 10:18:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Shorty_)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
20.5.2008 10:39:14   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

IZVIRNO SPOROČILO: srki

Ne razumemuser posted image . No, zdaj je pa res bilo tole čudno prebrat.

Kaj, a si kaj drugega mislilauser posted image

...tudi jaz....da je srki ženskega spola user posted image

Petarda, zdaj pa si ga ustrelila....pa saj sem ženska. Al zdaj jaz ne razumemuser posted image .

Meni je tudi fajn, ko gledam, ko vsak dan zelenjavca raste. Posejali smo pa toliko, kot da nas je bataljon, od krompirja, solate, korenja, petršilja, bučk, fižola, kumare, rdečo peso, čebulo...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 48
20.5.2008 10:44:16   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

ko sem svoje čase še laufala, sem šla vedno pred službo..... zvečer nikoli nisem imela toliko energije, po jutranjem teku je bilo pa energije za izvoz user posted image

Saj sem jaz tudi že razumišljala io tem, samo potem bi morala vstati najmanj ob 4.45. Morda malo prezgodaj user posted image  Za vikend bi pa šlo, to pa ja.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 49
20.5.2008 10:50:33   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: živka
Greš mogoče na Straški tek?

A gre strašit tja?  user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?