lili8 -> RE: zelo boleče bradavice (20.5.2008 10:49:09)
|
Ja, mene so tud ful bradavice bolele že v porodnišnici, še dobro, da sem mela Bepanthen s sabo (čeprav ne vem, če je kej pomagal, mogoče bi bilo drugač še hujše, če se ne bi nič mazala), ker tam mi niso dali nič!!! Sem prosila, če imajo kaj za namazat, pa za nastavke, pa me je sestra samo pogledala in rekla, ja saj imate res boge, dobila pa nič. Tako da mi je potem na eni strani še razpokala in sem jokala zraven pri dojenju. Doma sem potem poskusila z nastavkom, ampak je blo kar težko za tamalo. Tko, da sem si potem na tisti strani, kjer je blo hujše črpala in dajala po steklenički, in potem se mi je za povrhu vsega še mlečni vod zamašil, sem dobila visoko vročino in rdeče fleke, ampak HB ni blo hujšega, je šlo hitro nazaj. Posledica je pa bila, da sem imela na tisti strani potem skoz manj mleka. Na žalost sva z dojenjem dokončno prenehali pri 2 mesecih, se je ful navadla na flaško (sva morali tudi skoz dodajat, ker se je po uri dojenja še vedno jokala kot nora) in je jokala, ko sem jo pristavljala. Zdaj mi je žal, ker če bi bila še enkrat na tem, bi verjetno že v porodnišnici drugače ravnala. Tako da ne vem, probaj si črpati in mogoče vmes še kdaj pristavi, dokler časa se ti bradavice ne pozdravijo. Vso srečo!
|
|
|
|