Upiramo se prehladu.. (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


iza -> Upiramo se prehladu.. (16.2.2005 20:47:55)

Po tem ko je bil malo bolan ati, sem zbolela še jaz, no zbolela, brez vročine sicer, ampak počutim se slabo pa z nosa teče. Danes pa včeraj pa je še moja štirimesečna pikica nekaj tečna. Danes ji je še celo z noska priteklo, zamašenega pa ima tko že cel teden. Merila sem ji vročino pa je nima, 37.2. Zvečer se noče dojiti, se dere poleg, prav tako občasno ponoči med dojenjem, ko pa dobi flašo pa normalno spije in potem ko jo nosim in pojem lepo zaspi.
Upam da bo minilo in da se ne bo poslabšalo.
Kaj ste ve naredile?
Pa lepo pančkajte z svojimi sončki9nebesa9nebesa




Miško -> Upiramo se prehladu.. (16.2.2005 21:01:51)

Hi, nam je ravno danes zbolel tati, ki je sicer strašno odporen in trdoživ in sva ga dala v karanteno v spalnico, otročič pa bo spal v svoji sobi, jaz pa na kavču. Nas je strašno strah te viroze, ko pa slišiš, kakšne posledice lahko ima; respirator pa umetna pljuča, pa ... Ne vem, kaj lahko še naredim, ko pa živimo v stanovanju v bloku, moja mama pa ima tudi to virozo, tako da h njej ne morem dezertirati. Jutri grem po maske, več pa res ne vem, kaj lahko naredim. Kako se pa vi izogibate okužbi?


LP


Miško&Matija




Skabi -> Upiramo se prehladu.. (16.2.2005 22:59:27)

Izogibamo se ljudem, veliko zračimo, nikamor ne gremo, jemo vitamine in med. Kljub temu je mlajši sin zaradi RSV 8 dni preživel v bolnišnici.




BARBARA R. -> Upiramo se prehladu.. (17.2.2005 6:48:55)

Kristina preboleva bronhitis. Mož je že prebolel gripo, sedaj pa se nekaj še mene loteva. Kristini sem pomagala s mazilom Timijana, pršilom Aqva maris, Slezovim sirupom za izkašljevanje ter veliko tekočine. Če vročina prileze do 37.7°C, lahko uporabiš Calpol sirup za znižanje vročine.
Čuvajte svoje sončke, saj jih nihče drug ne bo!

:muca:




KSENIJAJ -> Upiramo se prehladu.. (17.2.2005 9:02:03)

Ne vem, če lahk kej dost nardiš! Zračenje in sprehodi, če le ni vročine.
Mi smo bli tudi vsi trije bolani (mali ima 2 meseca) in sem zdravnico vprašala, če bi z maskami lahko kaj preprečila, pa je rekla, da včasih koga okužiš še predno ti zboliš,... Okužiš lahko tudi tako, da isto stvar primeš, pa pol v usta neseš,...

Probaš pa lahko tudi z maskami. Sporoči, če je uspelo,...
Držimo pesti...

k.




bini -> Upiramo se prehladu.. (17.2.2005 10:37:38)

a je sploh še kje kaka familija kjer so vsi zdravi :ups:... tole je čist noro se mi zdi.. pri nas se zdaj mene loteva, mala se še dobro drži, pa ne vem kako dolgo bo to šlo.. jaz se vzdržujem vsakega lupčkanja, čimmanj jo nosim, ne diham vanjo, ful si roke umivam, zračim...in jo silim z dojenjem še bolj...zraven pa molim za čudež, da bi ostala zdrava v tej poplavi virusov:zmeden: kaj več najbrž ne morem nardit...
bodite zdravi :angel:




D@isy -> Upiramo se prehladu.. (17.2.2005 12:26:04)

Pri nas smo na srečo zdravi :bravo:.

S Hano se fajn oblečeva in greva vsak dan najmanj za 20 minut na sprehod, na zrak, da se predihava.

Vsem vam na RR želiva hitro okrevanje in čimveč zdravja.:sloncek:




Stran: [1]