bambi -> Za nas (188. nadaljevanje)... (17.2.2005 13:27:00)
|
Drage moje lubice, ko vas berem, kot da bi brala svojo zgodbo.... Ampak se obrne na bolje.....Tudi meni je pred par meseci bilo tako dosti vsega, seksa na 2 dni :(:(:(:(:( pa štetja, pa M, pa jovo na novo..... In potem sem si rekla da tako pa ne gre več naprej.... no, ampak je šlo, samo da sem si rekla, da pač ta mesec odklopima in se ne bova več :sloncek::sloncek::sloncek: ko se morava ampak ko nama bo...... se bo :duda: pač prestavila.... in potem res nisva kakšnih 10 dni, pa je začelo prav pasat, ampak na koncu sem si pa vseeno morala priznam, da sem pa v podzavesti vseeno razmišljala: Mogoče pa je bila O, mogoče pa se je prijelo, mogoče....... Ampak to je pač del tega, da si želiš :duda:, saj nismo edine, ki razmišljamo o tem, pa je tudi drugim uspelo in tako bo tudi nam...... Midva sedaj pred M in takoj po M nič ne :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: tako, da je potem želja malo večja in ni tako na silo, čeprav je nekje 3x na mesec še vedno seks samo zaradi :duda:. Tako pač je. Zdaj pa grem na :kava: in se beremo kasneje.... LP BAmbi
|
|
|
|