Iz aptamila na milumil (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dojenje in dodajanje

Sporočilo

LARA25 -> Iz aptamila na milumil (19.5.2008 21:55:01)

Ali je katera uporabljala za dojenčka pri 4 mesecih APTAMIL 1 in šla na MILUMIL, zato ker je teža premalo naraščala. Ali je res MILUMIL bolj kaloričen in se bo otrok bolj redil? Moja pikica se je v 10 dneh zredila le za 50g, zato smo zdaj na MM. Ali bo zdaj bolje? Ne dojim.

Zaskrbljena.

vesel -> RE: IZ APTAMILA NA MILUMIL (19.5.2008 22:01:33)

Ja jaz sem to naredila in se je Milumil zelo dobro obnesel!

LARA25 -> RE: IZ APTAMILA NA MILUMIL (19.5.2008 22:12:29)

Če je katera tako naredila ali pa kaj ve o tem - IZ APTAMILA NA MILUMIL

mary_lou -> RE: IZ APTAMILA NA MILUMIL (19.5.2008 22:23:33)

jest iz novalaca na milumil

milumil zakon ker je veliko bolj gost, samo ne sme bit uni iz milerja ker oni ni tok gost in posledicno manj kaloricen

LARA25 -> RE: IZ APTAMILA NA MILUMIL (19.5.2008 22:26:20)

Kje ga pa ti kupiš? Jaz sem ga v Lidlu.

Hvala za odgovore, no kar še pišite.

vesel -> RE: IZ APTAMILA NA MILUMIL (19.5.2008 22:33:03)

Naši Aptamil ni odgovarjal je dobivala full krče in na vsako uro je hotla jest po 150ml(pri 1,5 mesecu). Pol sm pa zamenjala in šla na Milumil in se je zadeva zelo fajn uredila-nobenih krčev več ni blo in na vsake 3 ure je začela normalno jest po 130  ml.

Sj pravim zelo zadovoljni smo bili z Milumilom! Kupovala sm pa ga v intersparu!

lina10 -> RE: IZ APTAMILA NA MILUMIL (20.5.2008 10:55:36)

Jaz sem prešla iz aptamila na milumil ker jo je zapiralo pa se je prebava takoj uredila pa več pridobiva na teži kot prej kupujem ga pa v mullerju ker je drugačen kot drugod ker je uvožen direkt iz nemčije,za lidl pa ne vem kakšnega imajo se vidi po škatli.

LARA25 -> RE: IZ APTAMILA NA MILUMIL (20.5.2008 13:34:34)

Koliko več pa dojenčki pridobijo na teži? Ali se škatle razlikujejo po embalaži ( a nima lidl tudi direkt iz nemčije)?

lina10 -> RE: IZ APTAMILA NA MILUMIL (20.5.2008 14:11:56)

Drugačna embalaža je v mullerju,kot pa v sparu ali dm-u je slovenska embalaža ,za lidl pa ne vem lahko da je isti kot iz mullerja ko nemško piše na škatli zraven so pa navodila na papirju v slo.,pa drugačna slikca je in tudi ni tok mlet kot slo. je bolj zrnast.pa bolj gost pride.

lina10 -> RE: IZ APTAMILA NA MILUMIL (20.5.2008 14:15:17)

Koliko pridobijo na teži ti ne vem povedat verjetno je tudi odvisno od vsakega otroka posebej moja je v enem mesecu pridobila 1300g,prej ko smo pili amptamil pa 800g.
Stari pa smo 2,5 meseca in smo na AM skoraj od vsega začetka samo mleko smo zamenjal ker jo je zapiralo in krčke je imela po aptamilu in sem zasledila na forumu da je milumil dober za prebavo in ne napenja plus tega da je bolj nasiten probaj in  boš videla skodovalo ne bo.

MARSELINO -> RE: IZ APTAMILA NA MILUMIL (20.5.2008 23:01:37)

Mi smo šli iz Aptamila 1 na Milumil 1, ker jemalega zapiral in ker se ni nikakor mogel nasititi. nonstop je bil lačen. pri Milumilu so vse te težave izginile. le en problem smo imeli: pri zdravniku smo bili vsakokrat kregani, da se je mali preveč zredil. torej ne skrbi glede tega, da se po njem ne bo redil

barby78 -> RE: IZ APTAMILA NA MILUMIL (21.5.2008 11:12:50)

Jaz sem že pri taprvem šla iz AM,na MM in moram povedat,da ga je super prenašal.vsak mesec,se je zredil za več kot KG.
Sedaj,pa sem tud tud pri naši pikici,zaradi zvijanja,šla na MM.sicer se ne redi tako kot se je sin,ampak dokler se redi je OK.Je pa res,da ji pri prebavi ne deluje tako kot je pri sinu.naša kaka vsak 2.dan,ampak ni videt,da bi jo to kaj preveč mučlo.tak da meni se zdi MM OK in bomo pri tem tudi ostali.se mi pa zdi v Muelerju res bolj gost in mogoče malce boljši (pa tud cenovno najugodnejši,čeprav ga je količinsko malce manj).kaj pa vem.jaz ga drugače vzamem v lekarni,ker pri nas dobimo na recept.

LARA25 -> RE: IZ APTAMILA NA MILUMIL (21.5.2008 11:48:28)

A milumil dobiš na recept? A s kakšnim posebnim razlogom?

Hvala za odgovore, zdaj imam malo več upanja, da bo pridobila na teži.

benika -> RE: IZ APTAMILA NA MILUMIL (21.5.2008 12:30:40)

jest iz novalaca na milumil

milumil zakon ker je veliko bolj gost, samo ne sme bit uni iz milerja ker oni ni tok gost in posledicno manj kaloricen

Tole pa sigurno ne bo držalo. MM IZ Müllerja je kr gostejši kot ostali milumili slov. proizvodnje.

barby78 -> RE: IZ APTAMILA NA MILUMIL (21.5.2008 13:55:10)

Ja,pri nas je tak,da mariborski okoliš dobi na recept 1 škatlo,katerekoli AH,Katero pač daješ svojemu otroku.1 pa še pol kupim.pa vsaj 1 dobimo,je boljše kot nič.ker so ta mleka res draga.Tak,da če si iz teh koncev,kar povprašaj otrokovega P,če ti napiše recept.

LP

LARA25 -> RE: IZ APTAMILA NA MILUMIL (22.5.2008 9:12:04)

Kakšne pa so cene MILUMILA v Mullerju in Sparu. Jaz kupim v Lidlu pa je nekaj centov manj kot 14€.

lina10 -> RE: IZ APTAMILA NA MILUMIL (22.5.2008 11:14:38)

V mullerju je cena za škatlo 9,45 eur drugač je pa drugje pa je okoli 14 eur v škatli iz mullerja je 800g, 100g manj samo se pozna skoraj 4 eur cenej.

matea1 -> RE: IZ APTAMILA NA MILUMIL (24.5.2008 0:05:18)

Kupila MM v Mullerju za 7.15€, ker je ta teden znižan.

Drugače pa smo mi zelo zadovoljni z Milumilom. Naša mala je samo parkrat jedla Aptamil, potem pa ji ga nisem več dajala, ker mi je tako smrdel, da se mi je smilila, da bi to jedla.

benika -> RE: IZ APTAMILA NA MILUMIL (25.5.2008 16:55:30)

Matea, a je navaden MM tud znižan, a samo ta z okusom vanilije?

matea1 -> RE: IZ APTAMILA NA MILUMIL (25.5.2008 17:47:06)

Tudi navaden. Kupila sem ga ta teden v Mariboru.

Stran: [1]