RE: Pri frizerju (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


tinka-pepa -> RE: Pri frizerju (19.5.2008 21:59:06)

cela družina je pri psihijatru, ker mož nosi nogavice in oblekce....seveda pa pol more otrok tudi, .....




Blejka26 -> RE: Pri frizerju (19.5.2008 21:59:22)

nikar ne pokaži da te je kaj vrglo iz tira..pol te bodo še bolj napadale..vsak ima svoje mnenje..eni ga znajo izražat na lep način drugi na neprijeten..




ZmajTolovaj -> RE: Pri frizerju (19.5.2008 22:02:57)

vsak ima svoje mnenje

To je čisto res. Ampak - saj bi lahko pričakovala kak neprijeten odziv s tako temo, GARANT ti bo kdo kaj takega napisal. Glede enih las raje potoži nekomu, ki te osebno pozna in se mu ne bo zdelo čudno, tule pa ... se bo mnogim zdelo brezveze. In ti bodo tudi povedali.
Meni se ne zdi taka tragedija, ker lasje spet zrastejo, pa človek se tudi navadi svega i svašta. Drugič pa frizerko pravočasno ustavi, pa bo.




abc100 -> RE: Pri frizerju (19.5.2008 22:03:35)

Če boste pogledale njen album, boste vidle, da je njen sinko fleten fantiček z zelo lušno frizurco. 




Marogica -> RE: Pri frizerju (19.5.2008 22:07:26)

IZVIRNO SPOROČILO: bumerang

Pustila mu je dolge lase, ker je imel pač blond in skodrane.
Za začetek so mamo poslali k psihologu.


[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Pa najbrž ne samo zaradi las. Moj ta starejši je tudi imel laske skoraj do ramen (po celem, ne kot bundesliga[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] -spredaj kratke zadaj dolge), približno take, kot jih ima BAGI-jin sinko v njenem avatarju, torej blodn, skodran. In to dokler jih je hotel. Ko je prvič rekel, da ga ostrižemo tako, kot sosedovega Franclja, smo to naredili. Star pa je bil 4 leta.

Aja, pa čopke po glavi sem mu enkrat naredila, za fotko, za spomin....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Očitno neizpolnjena želja po punčki...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Te pa razumem, ker ko so mojega ta mlajšega ostrigli, pa ni bil dogolas(takrat sem bila že ozdravljena-hvala psihologom), in to z mašinco, ker si je firzerka napačno nastavek "naštelala", mi je bilo tudi grozno, ker mi je deloval tako tuj.

Aja, pa ata mojih otrok je tudi precej dolgolas(tako kot sine, kot sem opisala), kdo pa mora v tem primeru k psihologu?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




tinka-pepa -> RE: Pri frizerju (19.5.2008 22:08:43)

Hvala....
ampak sem se odločila da nima smisla več tukaj sodelovat.




lelaval -> RE: Pri frizerju (19.5.2008 22:21:42)

Ker je najstarejša kravžlasta, sem v 2. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] rekla, da če bo sin in skodran, bom mu pustila dolge lase. Ker pa je hči imela ful slabe laske, sva se s frizerko dogovorili, da jo pobrije, ampak po sinovem 1. RD (da bo na slikah lep [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]). Potem pa se mi je pobrit zdel tako luškan, da je od takrat skozi pobrit.
Če imajo fanki lepe laske, jaz ne vidim nič slabega, če imajo dolge - BW tudi moj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image] ima dolge lase, opažam pa, da si sošolci od hčere puščajo dolge lase (10, 11 letniki) - in mi je tudi to všeč.

Sicer pa je moja najmlajša vseskozi oblečena punčkasto (roza, z bleščicami, kiklcami), ima uhančke - pri laseh je pač malo "bolj boga", pa mi že od rojstva vsi govorijo:"fajntek je, ne?" [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image]  Kdo pa v tem primeru potrebuje psihiatra?




tajtaja -> RE: Pri frizerju (19.5.2008 22:29:22)

Moj sinek Taj je tudi tak lubec z blond dolgimi lasmi. In ga tudi nočem dati postričt, edino š**** sem mu zadnjič malo skrajšala.
Pa me tudi vsi gnjavijo, zakaj ga ne postrižem. Nam je tak všeč in njega ne motijo, torej[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].
Njegova dvojčica pa ima dolge rjave lase in kot sta skupaj sta kot viki krema-rjavo belo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].
Pravo loubeca[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].
Pa me mnenje nekaterih predhodnic sploh ne zanimajo in tudi ne ganejo.
Tebe pa razume, ker bi bila jaz tudi prizadeta, če bi mu mimo moje volje nekdo skrajšal laske.




lex -> RE: Pri frizerju (19.5.2008 22:43:36)

Naš je mel čupco do ramen (tolk da ni šlo čopka naredit), pa je bil ko cuker in pravi mali zapeljivec. Potem pa je prišla grda babi in ga postrigla. On cel srečen, mami pa v jok. Pa se navadiš. Mu pa spet pusti rast. Mogoče so bili tolk scepljeni, da se jih ni dalo rešit,....... Upam, da ji nisi plačala, ker jaz sem moji mami povedala, da je bila malo preveč hitra s škarjami. No vsaj poleti mu ne bo vroče v glavo tako kot lani. saj bodo zrasli, pa navadila se ga boš tudi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




mika -> RE: Pri frizerju (20.5.2008 1:04:13)

IZVIRNO SPOROČILO: tinka-pepa

.......Ja sej že hodi k psifijatru....aja pa pozabla sem napisat da ga oblačim v roza oblekce....pa čopke nosi na vsaki strani kot pikanogavička, pa barbike ima


[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image]

Tinka, pa kje ti hodiš?

men so pa všeč fantki z dolgimi lasmi. v hčerinem vrtcu je en luškan fantek, z   dajšimi razkuštranimi lastmi in mu fuuul paše. prijateljica je tudi svojemu sinu pustila malo daljše lase in je pravi cuker.
kakšne frizurce pa si ve predstavljate, a mogoče tiste 'bundesliga' al nekaj podobnega[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. 




srki -> RE: Pri frizerju (20.5.2008 6:57:47)

IZVIRNO SPOROČILO: Blejka26

men tud ni všeč če ma fantek dolge lase..žal..pa tud repki so mi brez veze..



A če jih imajo pa veliki fantje, je pa fajn?

Meni so eni prav lušni z malo daljšimi lasmi, tak, kot je npr. Črtomir od Raho. Kaj več ne.

Če je pa kar strigla in strigla, zakaj pa je niste ustavili?




srki -> RE: Pri frizerju (20.5.2008 7:01:44)

Ne sekiraj se, tinka-pepa, važno, da se čez transvestite ne sme pljuvat, ker smo kao nestrpni pol. Ker to je normalno, da si moški želi postat ženska, to, da ima fantek dolge lase, je pa res višek no (saj razumeš, kaj hočem rečt). 




Volga -> RE: Pri frizerju (20.5.2008 7:03:40)

IZVIRNO SPOROČILO: srki

Ne sekiraj se, tinka-pepa, važno, da se čez transvestite ne sme pljuvat, ker smo kao nestrpni pol. Ker to je normalno, da si moški želi postat ženska, to, da ima fantek dolge lase, je pa res višek no (saj razumeš, kaj hočem rečt). 


jaz ne razumem, srki [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




srki -> RE: Pri frizerju (20.5.2008 7:14:03)

Ja da eni res delajo tragedijo, če ima fantek dolge lase, kako je pa to bedno, ko je pa tema o transvestitih, je trepa pa samo lepo pisat. ....mah, brez veze no, saj še sama ne razume. Samo nekateir komentarji so pa res tako hudi, ne vem no res, al se sme še kaj potožit pa vprašat, ker je vse napisano, razen odgovorov in kakšne lepe besede. Pa saj ne rabijo biti smajliji, ki se objemajo pa ploskajo, pač, samo prijazna beseda.

Pa saj veš, da ljudje smo različni, pa ene prizadene pisanje v grobem stilu, ene ne.

Pa ne leti zdaj nič nate[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]




Blejka26 -> RE: Pri frizerju (20.5.2008 7:36:26)

pri odraslih moških me pa še posebej moti..samo to je stvar vsakega posameznika..kako pa bi bilo če bi bilo vsem všeč enako..vsi na svetu bi hodili z enakimi frizurami,cunjami..ddd




srki -> RE: Pri frizerju (20.5.2008 7:39:07)

Itak, da je prav tako, da je enim to všeč, drugim drugo.




mika -> RE: Pri frizerju (20.5.2008 8:53:08)

pri odraslih moških me pa še posebej moti


men je pa všeč[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. res mi pa ni všeč pleša, zadaj pa čop.
men so nasplošno dolgi lasje všeč, če so urejeni. pa ni važno ali je fantek ali punčka, moški ali ženska.




valči -> RE: Pri frizerju (20.5.2008 10:24:44)

Joj,joj babike,ko se zaradi čupice prepirate.Vsaki je nakaj všeč in če so tinki-pepi daljši na sinku všeč ni to katastrofa.Ne se sekirat,bodo zrasli drugi.Kmalu.

Meni osebno so zelo všeč daljši,ne predolgi na fantku,tako malo čez vrat,pa skuštrana frizura.Sinu sem včasih hotela pustit dalše,pa frizerka ni vedela,kako,pa ga je vedno postrigla.Sicer pa imam dve hčerkici,ki bosta lahko imeli dolge,po želji.
Vglavnem,hotela sem napisat,da so mi všeč dolgi,ne predolgi pri fantkih.Tako nagajivi so videt.




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]