Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: netopirji- prosim za nasvet 19.5.2008 20:26:10
|
|
|
|
Netopirčy81
|
Kakšno jamo jim zrihtaj . Sej ne, hecam se. Pol pa najbol da probaš gune kontaktirat.
|
|
RE: netopirji- prosim za nasvet 19.5.2008 22:35:23
|
|
|
|
lelaval
|
Mi imamo podstrešje prazno in 1 malo okno skozi odprto. Če zvečer sediva na balkonu, jih vidiva, ko letajo. Enkrat se je eden mojemu zaletel v lase . A dreki so isti, kot pri miših? Jaz sem jih opazila na balkonu, pa mojega prepričujem, da imamo miši, pol pa zapira mačko na podstrešje, nastavljamo strup (ki itak ostaja nedotaknjen), meni pa ni jasno, od kod mišji dreki na balkonu, če ni miši. Ni jih pa toliko, da bi nas motili.
|
|
RE: netopirji- prosim za nasvet 20.5.2008 21:28:26
|
|
|
|
karmar
|
netopir je pol tič, pol miš. Leti in ima perje, glavo in rit pa očitno kot miš...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?