Splet.Ka -> RE: bibaleze.si (23.5.2008 9:23:10)
|
Meni je stran všeč ravno zato, ker ne skuša biti kopija RR, tako da se z vami popolnoma ne strinjam. RR temelji na forumu, članki so bili do lani zelo bori, šele potem so jih začeli malo dodajati, pa končno smo dobili koledar otrokovega razvoja in nosečniški koledar (ki še vedno ne dela ok). Meni se ravno zdi, da je en kup podobnih forumov, kot je RR, na primer mama.si. Na bibaleze so izkoristili svojo prednost, da so v bistvu podaljšek TV in njihovi članki dajejo velik poudarek video vsebinam. Meni se zdi zelo koristno, ko tista babica kaže, kako je treba ravnati z otrokom. Veliko bolj nazorno, kot če bi bilo samo napisano. Ne vem, česa podobnega na RR še nisem zasledila. Ker pa sem po profesionalni plati imela priložnost sodelovati in z RR in z ustvarjalci bibaleze, pa tu sploh ni primerjave. Ne spodobi se smetiti, ampak če ne bi poznala prijetnih ljudi, s katerimi se "družimo" na RR, ga že zdavnaj ne bi niti povohala več. Ampak okusi so različni, navade tudi pripomorejo k temu, hvala bogu.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|