|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kje v italiji...
19.5.2008 19:09:53   
sunny24
...so trgovine, kjer prodajajo vozičke in ostalo otroško opremo? Sem iskala z brskalnikom, pa nisem nič najdla. Me zanima pa predvsem za Gorico, monfalcone, Trst. 
Hvala!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kje v italiji...
19.5.2008 19:14:35   
anita goitan
v stari Gorici imaš zraven oz bolj zadi Benettona eno štacuno, uf sme pozabila ime, tam dobiš vse

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.5.2008 20:08:16   
crvicek
verjetno je moja predhodnica imela v mislih trgovino v Monfalconu, Tutto per il banbino in je res zelo založena

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.5.2008 20:14:10   
tropical
V stari gorici je Prenatal, De Bortoli, Oviesse in Bernardi samo oblekce,  Smart menda da ima tud nekaj,

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.5.2008 20:23:26   
pufetta
V Gorici je ena trgovina z vozički in otroško opremo na tisti ulici, ki gre iz travnika proti mejnemu prehodu Solkan. Ena je tudi zraven Oviesse (hmmm...ne vem no če je šeuser posted image ), pa tudi v Palmanovi vem da imajo (v Emmezeta al kaj že je???tisto)

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.5.2008 20:33:43   
sunny24
hvala punce!!!!

you are the best

(odgovor članu pufetta)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.5.2008 21:18:47   
sarcy21
Tutto per il bambino

IO Bimbo

te sem jaz najdla ko sem iskala kam boš šla po voziček, potem pa ni bilo nič iz tega in smo ga naročili kar iz Nemčije

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.5.2008 7:47:54   
asso
Evo še stran Tutto per il bambino

www.tuttoperilbambino.it

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.5.2008 8:22:09   
kristinaj
v gorici imaš, če greš po korši imaš pred benettonom in oviesse trgovino prenatal in de bortoli.... sta obe v relaciji 50m, de bortoli je na levi, takoj za semaforjem, prenatal malce naprej na desno pred oviesse..... jaz sem v prenatalu kupila pp, ki je bil kar 150 eUR cenejši kot v baby centru....

potem je pa še ena v gradiški ampak ne vem kako ti povedat.... tam kjer je picerija leon d`oro....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.5.2008 17:26:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek

verjetno je moja predhodnica imela v mislih trgovino v Monfalconu, Tutto per il banbino in je res zelo založena

Super je! user posted image

(odgovor članu crvicek)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?