Kinokija -> Diabetes- part 32 (16.2.2005 20:00:49)
|
Evo, bejbe, kaj dogaja? Medi, kako je mala, še malo, pa bo 1 mesec (a je že :ups: ..) Pridno papa, se normalno redi? pa ti, kako kaj dojenje, pa očka, pa ti? Alja, kako kaj cukri, kdaj prideš za nami? Tejka24, kako kaj mali, sedaj si že 12 teden, si že imela NS? kako je bilo na PDC? No, še moje novičke. Od danes sem ponosna lastnica črpalke D'tron, cel dan sem bila na KC, kjer me je Tomažička mene in še 2 punci učila, kao in kaj. Je kar super stvarca, ful počiješ, ker ti ni treba s peni skoz letat, pa trebuh in noge še bolj obremenjevat. Sedaj imamo še 2 dni predavanja, potem pa upam, da bo steklo. Zanekrat ni še kakih večih pretresov. za lastnike minimedove črpalke eno vpr.- kako je s katetri, koliko globoko vam jo zabriše sprožilec? Je kovinska cevka, tista, ki ostane notri? Pri tej je namreč potrebno vstaviti kateter "ročno" z iglo, katero izvlečeš, notri ostane ena plastična cevka dolžine 13 mm. Včeraj sem imela končno dr. P., katera se mi sploh ni zdela tako grozna, res, da sem bila pripravljena na tak odnos, tako da te vsa stvar ne vrže. mali je velik 20,5 mm, sem v 10. tednu, plod je star za 8 tednov in 6 dni, baje, da zaostaja za 2 dni. Ok, najbrž ena fora dr. P. kaj pa če sem imela pozno ovulacijo, aaaaaaaaaaaa? 8) Bolj je težila z mojo konizacijo (3x) materičnega vratu, takoj mi je vzela bris (še kar nežno) in rekla, da sem glede na dejavnike tveganja prezgodnjega poroda v samem vrhu (diabetes 15 točk, konizacija 3x14 točk , recimo kak spontani splav prinese samo 3 točke, prejšnji prezg. porodi tudi samo 2 točki, tako da :ups: je rekla, da je moj PDP (20.9.) čist brez veze, ker itak ne bom prilezla tud do spetembra ne, kar že sama ven. Ma, samo da bi bilo vse ok, tud če z 7 meseci rodim.... :( Punce, pište malo, kar nekam zanikrne ste ratale. Kaj pravite na kavico nasl. teden? Torek ob 17h Kolosej? Lp M.
|
|
|
|