|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Držimo pesti za našo drago Anitko!
16.2.2005 22:33:05   
emaa
Držim pesti :miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 26
17.2.2005 6:59:35   
Skye
držim :miska::miska::miska::miska: za Anitko.........Anitka, čeprav vem da si tega koraka verjetno nisi želela, moraš na to probati gledati iz pozitivne smeri.....en korak bližje svoji :duda::bravo:

:rozica::rozica::rozica:
zate

Skye

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 27
17.2.2005 7:26:57   
anadejka
:miska::miska::miska::miska:Tudi jaz:miska::miska::miska::miska::miska:Vso srečo:miska::miska::miska::miska:in naj te:angel:čuvajo:miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 28
17.2.2005 8:06:41   
pupika
Anitka drži se in boš videla, da bo vse v najlepšem redu.

Jaz stiskam :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: zate.

Naj te čuvajo :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 29
17.2.2005 8:09:30   
Natka1
Anitka držim pesti zate, boš videla na koncu se bo še vse dobro izteklo in boš sama sebi hvaležna, da si danes zmogla ta korak.

:bravo::bravo::miska::miska::angel::angel::bravo::bravo:

Natka

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 30
17.2.2005 8:37:21   
Špelka
Držim pesti, vedi Anitka da nisi sam, čeprav bi bilo bolje,da bi bile skupaj v lepših stvareh. :zmeden:

Vse naj naj in naj se tvoja pot po ambulantah čimprej konča z izzidom, ki si ga najbolj želiš: :duda:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 31
17.2.2005 8:47:11   
larisa
Anitka mi je žal da ti nisem mogla zaželeti sreče preden greš na pregled ampak vseeno....:miska: srečno in čim manj napetosti ti želim. Rezultati bojo pa itak :bravo:.

:angel::angel::angel::angel:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 32
17.2.2005 8:57:56   
pi
Tudi jaz ti držim pesti, da se bo vse dobro končalo. Nikoli ni vse tako črno kot izgleda.

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

zate :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 33
17.2.2005 9:51:15   
Gea1
Drži se in ni tak bav, bav kot izgleda. Boš vsaj korak naprej in tako je tudi prav. Vse za cilje.

Kajti mi se ne damo! :bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 34
17.2.2005 9:56:25   
crna
kaj mi lahko katera pove kaj je narobe, ker nisem bila na RR že par mesecev, in zdaj ste me šokirale s to temo a ne vem kaj je narobe...
Anitka tebi pa vseeno srečno in tudi jaz upam in držim pestke da bo vse ok:miska:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 35
17.2.2005 9:58:40   
biba77
Crna, Anitka gre danes prvic v neplodnostno ambulanto.
Kako pa si ti? Zakaj te tako dolgo ni bilo? Kaj novega???
:miska::miska::miska:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 36
17.2.2005 10:30:40   
crna
preveč zaposlena, pa preveč me boli ko berem tu lepe novičke o novih nosečkah, ko pa jaz nimam nič,... moj pravi ko bo bo in ne neki načrtujeva dosti, pa tudi bolj slabo delava na otročku, ker zdaj sva šla v najem, in imava precej stroškov in me je malo strah kako bi z otročkom preživela tko da ni nič novega na tem področju...

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 37
17.2.2005 13:10:59   
bambi
Zdaj je Anitka že gotova in verjamem da je bilo vse OK, saj je prava pogumna punca.....

Res me pa zanima kako je bilo in kaj so rekli, tako da te Anitka prosim, da malo opišeš postopek..... Mislim pa da boš kmalu brez pomoči :nosecka:, no, seveda bo potrebna pomoč tvojega dragega, ampak to je užitek......

Pa pa

Bambi

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?