Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Držimo pesti za našo drago Anitko! 16.2.2005 22:33:05
|
|
|
|
emaa
|
Držim pesti :miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
Držimo pesti za našo drago Anitko! 17.2.2005 6:59:35
|
|
|
|
Skye
|
držim :miska::miska::miska::miska: za Anitko.........Anitka, čeprav vem da si tega koraka verjetno nisi želela, moraš na to probati gledati iz pozitivne smeri.....en korak bližje svoji :duda::bravo: :rozica::rozica::rozica: zate Skye
|
|
|
|
Držimo pesti za našo drago Anitko! 17.2.2005 7:26:57
|
|
|
|
anadejka
|
:miska::miska::miska::miska:Tudi jaz:miska::miska::miska::miska::miska:Vso srečo:miska::miska::miska::miska:in naj te:angel:čuvajo:miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
Držimo pesti za našo drago Anitko! 17.2.2005 8:06:41
|
|
|
|
pupika
|
Anitka drži se in boš videla, da bo vse v najlepšem redu. Jaz stiskam :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: zate. Naj te čuvajo :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:
|
|
|
|
Držimo pesti za našo drago Anitko! 17.2.2005 8:09:30
|
|
|
|
Natka1
|
Anitka držim pesti zate, boš videla na koncu se bo še vse dobro izteklo in boš sama sebi hvaležna, da si danes zmogla ta korak. :bravo::bravo::miska::miska::angel::angel::bravo::bravo: Natka
|
|
|
|
Držimo pesti za našo drago Anitko! 17.2.2005 8:37:21
|
|
|
|
Špelka
|
Držim pesti, vedi Anitka da nisi sam, čeprav bi bilo bolje,da bi bile skupaj v lepših stvareh. :zmeden: Vse naj naj in naj se tvoja pot po ambulantah čimprej konča z izzidom, ki si ga najbolj želiš: :duda:
|
|
|
|
Držimo pesti za našo drago Anitko! 17.2.2005 8:47:11
|
|
|
|
larisa
|
Anitka mi je žal da ti nisem mogla zaželeti sreče preden greš na pregled ampak vseeno....:miska: srečno in čim manj napetosti ti želim. Rezultati bojo pa itak :bravo:. :angel::angel::angel::angel:
|
|
|
|
Držimo pesti za našo drago Anitko! 17.2.2005 8:57:56
|
|
|
|
pi
|
Tudi jaz ti držim pesti, da se bo vse dobro končalo. Nikoli ni vse tako črno kot izgleda. :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: zate :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Držimo pesti za našo drago Anitko! 17.2.2005 9:51:15
|
|
|
|
Gea1
|
Drži se in ni tak bav, bav kot izgleda. Boš vsaj korak naprej in tako je tudi prav. Vse za cilje. Kajti mi se ne damo! :bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Držimo pesti za našo drago Anitko! 17.2.2005 9:56:25
|
|
|
|
crna
|
kaj mi lahko katera pove kaj je narobe, ker nisem bila na RR že par mesecev, in zdaj ste me šokirale s to temo a ne vem kaj je narobe... Anitka tebi pa vseeno srečno in tudi jaz upam in držim pestke da bo vse ok:miska:
|
|
|
|
Držimo pesti za našo drago Anitko! 17.2.2005 9:58:40
|
|
|
|
biba77
|
Crna, Anitka gre danes prvic v neplodnostno ambulanto. Kako pa si ti? Zakaj te tako dolgo ni bilo? Kaj novega??? :miska::miska::miska:
|
|
|
|
Držimo pesti za našo drago Anitko! 17.2.2005 10:30:40
|
|
|
|
crna
|
preveč zaposlena, pa preveč me boli ko berem tu lepe novičke o novih nosečkah, ko pa jaz nimam nič,... moj pravi ko bo bo in ne neki načrtujeva dosti, pa tudi bolj slabo delava na otročku, ker zdaj sva šla v najem, in imava precej stroškov in me je malo strah kako bi z otročkom preživela tko da ni nič novega na tem področju...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?