Punce mene pa začenja metat... (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Anitka -> Punce mene pa začenja metat... (16.2.2005 19:51:23)

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Tako me začenja dajat panika zaradi jutrišnjega obiska ambulante za neplodnost, da bi najraje sedla v kot in se razjokala. Jaz ne zdržim tega pritiska. In kako naj grem jutri tja sproščena:zmeden::zmeden2::zmeden::zmeden2:

baguSka -> Punce mene pa začenja metat... (16.2.2005 19:53:14)

Preberi zgornjo temo!;):miska::rozica:

ZARA -> Punce mene pa začenja metat... (16.2.2005 19:53:59)

Anitka...panika je normalna reakcija na take tezke zadeve...ne vem kaj naj recem,ker pojma nimam kako to zgleda,lahk ti pa recem da MISLIM/O NATE!!!
DRZ'SE!!

Pia73 -> Punce mene pa začenja metat... (16.2.2005 19:55:07)

A ti lahko verjameš, da sva istočano odprle post z enako vsebino,... :zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Anitka draga moja :angel: kaj ti naj rečem. Saj ni tako hudo, veš,... če si HSG prestala je tole prava mala malica. Pač razgovor in morda še običajen G pregled. Ni fajn, ne bom ti lagala, ni pa pretirano hudo.

Vzami to tako, da je dr. Reljič tak strokovnjak, ki vama bo pomagal, če bo potrebno, priti do tako zelo zaželjene :duda: In vem, da sta vidva za :duda: pripravljena marsikaj storiti. Zato bo šlo, me pa bomo po stari navadi stiskale pesti! :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Držta se,.... :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Anitka -> Punce mene pa začenja metat... (16.2.2005 20:03:03)

Punce hvala. Pia 73 morda je ta najina istočasnost kak dober znak. Bom preživela tudi to in že komaj čakam, da bo za mano. Do danes je nekak šlo, zdaj pa ....

Pi@ -> Punce mene pa začenja metat... (16.2.2005 20:10:59)

Če govorite o Dr. Reljiču v MAriboru, lahko tudi jaz potrdim, da je zelo vredu.
Vsekakor pa srečno :miska:

buškica -> Punce mene pa začenja metat... (16.2.2005 20:22:01)

Anitka, vem kako ti je. Vsakič ko sem sedela pred ambulanto in nise vedela kaj naj pričakujem je bilo kot da nisem ista oseba. Vse prste bi si pogrizla, utrip srca sploh ne vem če je bil. Amopak najlepši je tisti občutek, ko prideš ven iz ambulante in veš da se končno premika v pravo smer, pa ne glede kakšne rezultate dobiš. Jaz vem naj je bilo še tako stresno pred pregledom, se je situacija po pregledu umirila. Mi je pa moj dragi dal vsakič tabbleto Helex za spanje in umiritev eno noč prej. Ti povem da me je kar malo zadrogiralo, ampak vsaj ponoči sem spala.
Držim pesti zate , pošiljam ti :angel: da bedi nad tabo in vse bo ok.
lp buškica

pika74 -> Punce mene pa začenja metat... (16.2.2005 20:26:31)

Jooooj Anitka. Ne bit :(. Ma joj mi je hudo, ker ti ne morm pomagat. Razmišljam, kaj nej ti napišem. Tok sem nemočna pr tem, da bi ti pomagala.

Lahko sem edino s tabo in stiskam pesti:miska::rozica::miska::rozica::miska:.

Ne bit :(. Prosim.

kiky -> Punce mene pa začenja metat... (16.2.2005 20:27:40)

nic se sekirat,..sam lepo se sprost, pa zivcke poslji mal na dopust,...bos videla da bo vse ok,....

SRECNO :angel::angel::angel: KIKY

cmokec -> Punce mene pa začenja metat... (16.2.2005 20:47:12)

:rozica: Anitka :rozica:, tako daleč sta že prišla v svoji kalvariji, da se veseli dneva, ko vama bodo prisluhnili in pomagali. Saj zato se v resnici gre.

držim :miska::miska::miska: in mislim na vaju

cmokec

Anitka -> Punce mene pa začenja metat... (16.2.2005 21:03:03)

Hvala vsem za vzpodbudo :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

klarisa -> Punce mene pa začenja metat... (17.2.2005 7:16:24)

Obisk ambulante moraš jemati tko, da se je končno nekaj začelo premikat in da je le vmesna postaja do :duda:..
drži se!

pa pa

Mijavček -> Punce mene pa začenja metat... (18.2.2005 12:54:26)

Oj punce,

mal sem v zamudi, ampak moram napisat, za Anitko in tudi za vse ostale. Mene včasih tud seveda zagrabi blazno malodušje, strah, pa žalost in skoraj obup, zakaj moram lih jaz na vse te preiskave, zakaj mam lih jaz to diagnozo...in jokam, jokam jokam :( :(:(:(

Mi je pa zelo pomagalo ko mi je moj dragi rekel: da naj to jemljem kot enega nasprotnika, ki ga je treba premagat; to je zadeva, s katero se moraš spopast in ne obupavat in žalovat !

Torej spopadimo se s tem in premagajmo to nadlogo !!!

Mijavček :muca:

Stran: [1]