|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ste poslušale poročila - vzajemna
16.2.2005 19:43:59   
KIRA
pri kateri zavarovalnici ste ve?? tudi pri vzajemni? ste ve podpisale tisto o nižjih premijah in 12 letih???

ja ne, ker sem imela tako pogodbo že pred časom, sedaj pa so mi premijo dvignili, ker sem morala novo pogodbo podpisat.
možu pa tud nisem pustila, ker je to sam finta. po 12 letih bo tud moral novo pogodbo podpisat, pa bojo premije previsoke. raje sedaj tistega jurja več mesečno plačava, pa ima pogodbo doživljenjsko in "vedno enake premije". sicer pa še vedno lahko prekinem, če mi tu ne bo več všeč...
Neposredna povezava do sporočila: 1
16.2.2005 19:48:59   
mtd
mi2 mama tud pr vzajemni, so že 3x domov klicali in spraševali, kak sma se odločla:grrr:
nadleeežno.
nisma nč podpisala:)-
lp

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.2.2005 19:57:48   
KIRA
naju - oz. moža so tud vsaj 2x klicali, zakaj ne podpiše. res nadležno.
zakaj pa vidva nista podpisala - jaz sem nekak čutla, da je finta. ker ko ti pogodba poteče po 12 letih, si 12 let starejši in ko skleneš novo imaš avtomatsko dost višje premije, kot pa če ma še naprej to staro pogodbo.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.2.2005 19:59:46   
baguSka
Nisem podpisala, ker nisem verjela.. Klicali me pa niso.;)

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.2.2005 20:00:25   
Pia73
Jaz nisem pa nič dobila, pa nihče me ni klical,... :zmeden: Samo mejli pa tak laufajo, da sem vedela, da gre za foro,...

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.2.2005 20:01:10   
Pia73
Aja, zdajle se mi je posvetilo, da verjetno to zato, ker imam te zadeve urejene preko službe,.....pa mož tudi - preko mene.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.2.2005 20:04:29   
mtd
mi2 nisma podpisala, ker se nisma mogla pravi cajt zram spravit:ups:
pol pa sva prebrala im osebno se je meni zdelo, da če mava za doživljenjsko ... zakaj bi tepli, če ni treba:hudicek:

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.2.2005 20:15:35   
pravljica
šment, jaz se pa ne spomnim, a sem pol tisto poslala al ne...hmm :hudicek:

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.2.2005 20:48:13   
Lunca1
Jaz sem pa podpisala, trapa:grrr:. Pa me zanima al to lahko še kako nazaj spremenim. Sem se pol kmalu po glavi tolkla.:((

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.2.2005 20:51:46   
*maja
Sem danes končno dojela, da je vseeno bilo dobro da midva z mojim nisva podpisala... Hvala bogu ;)

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.2.2005 23:02:57   
pravljica
prebrala sem na 24.ur.com...pa mi še zdaj ni jasno, česa bom prikrajšana :zmeden:

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.2.2005 9:10:55   
Anonimen
Dejstvo je, da kdor je podpisal, je podpisal za 12 let po nižji premiji, pol bo treba sklent pa novo pogodbo in padeš v drugos starostno obdobje in bodo cene navite.

jaz nisem podpisala, moj tud ne, češrav so ene trikrat klical.

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
17.2.2005 9:12:57   
pravljica
kako pa gre to po starostnih obdobjih? ali katera ve? in kakšna je potem razlika v ceni?

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.2.2005 9:21:20   
Anonimen
Ja, to bo verjetno pa surprise po 12-tih letih. Nimam pojma.

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
17.2.2005 9:47:55   
vesnaRR
Cenik premij za dopolnilno zdravstveno zavarovanje VzajemnaZdravjeI

Višina premije je odvisna od vstopne starosti zavarovanca ob sklenitvi zavarovanja. Premija se zaradi staranja zavarovanca ne povišuje, saj se vstopna starost, ki določa premijo, v času trajanja zavarovanja, ne spreminja. Vstopna starost je razlika med letnico pričetka zavarovanja in letnico rojstva zavarovanca.
V spodnji tabeli so premije glede na vstopno starost zavarovanca

Vstopna starost (v letih) Mesečna premija (v SIT) Letna premija* (v SIT)
16-27 3.374 40.092
28-59 3.749 44.544
nad 60 4.874 57.912

* Premija velja ob plačilu v enkratnem znesku

Premije veljajo od 01.01.2005 dalje. Premija se lahko med trajanjem zavarovanja spremeni v skladu z zavarovalnimi pogoji.
Zavarovalnica si pridržuje pravico do spremembe premij.

Tole je na spletni strani (no, tabela se je malo sesula).

Lp, Vesna

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.2.2005 9:56:55   
žiža
Sej ta starostna obdobja so že ves čas. Sej men se zdi logično, starejši ko si v bolj "ogroženo" skupino spadaš, kar se tiče zdravja. Starejši večkrat potrebujejo zdravnika, pa konzumirajo večje količini zdravil kot mlajši. :zmeden: :ups:

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
17.2.2005 12:56:05   
Anonimen
Sem pri Vzajemni in nisem nič podpisla. Sem hotla prekint in it na Adriatic pa so mi rekli, da ne morem, ker še ni minilo 5 let! :grrr:

Pa sem se malo razpisala na Urad za varstvo potrošnikov.
Še čakam odgovor! :zmeden2:

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?