morskadeklica -> MARČEVKE..... (16.2.2005 20:21:35)
|
oj:rozica::rozica::rozica::rozica: Me je spacey na privat okregala:zmeden:, da se ne oglasim. Evo me tuki sem:bravo::bravo::bravo:. Vidim, da pogrešate Barby:zajcek:. Vse je ok, samo ima zelooo malo časa, ker rihta stanovanje, zato se tudi ne javlja tako pogosto. Včeri sva bili skupaj na razgovoru za ea, je bila videt kar v redu, pravi samo da nima nobenega časa. Včeraj zvečer me je začelo malo skrbeti:zmeden:, če je vse ok. :duda: namreč zvečer zmeraj brca in telovadi, včeraj pa se zaspanec:zaspan: tudi premakniti ni hotel. No potem sem bila malo nesramna:hudicek: in sem ga zbudila, pa ni nič kaj dosti odgovarjal. Potem je zjutraj nekaj migal, pa vse skup nič. Pomislila sem že, da danes bom pa kar ostala v porodnišnici, saj sem bila naročena na 2. ctg. Takoj ko so me priklopili, pa je začel tako razgrajati:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:, da to sploh ni bilo res. Babca je rekla, da sliši svoj srček in se zato tako noro odziva. Sama pri sebi pa sem si mislila, da se igra pokaži kaj znaš. Prav zanimivo. Pregled pa sem potem opravila zelo hitro:bravo:, sem bila prva na vrsti, g je na hitro naredila uz, pogledala če je dosti plodovnice, kakšni so izvidi ctg, vse je bilo ok. Zgleda da se našemu :duda: res ne mudi nikamor. Jaz pa že tako komaj čakam. Punce a vam grejo kej na živce raznorazni zoprneži z vprašanji: ja kva pa ti še tukej delaš, a še nisi šla, kdaj misliš it... Men grejo full na jetra:grrr:, pa sploh ne vem kako nej odreagiram. Pa razni pametnjakoviči, ja sej boš itak prej rodila... Sej verjetno nočejo nič slabega, samo ni mi pa treba tega vsak dan slišat stokrat. Sploh ne upam več na cesto, k se vsak vtakne vame. Mene zgaga še zmeraj daje, najraje ponoči, pa spat ful ne morem. Se zbudim in potem ne morem nazaj zaspat. Pa zvečer mam prav probleme se slečt, ker mi dol tišči. no saj bo, še malo! U sej res, naredila sem še en izpit (za letos mam 3 že, še 6, pa diplomca). Problem pa je v tem k eni prfoksi neki komplicirajo zaradi vaj:grrr: da jih bom mogla obiskovat drugo leto. Ni govora, mi na kraj pameti ne pade. Drugo leto začnem z diplomo, na nobene vaje ne mislim hodit. No lepo se mejte, javite se kaj. Lep večer!!! lp:nosecka::muca:
|
|
|
|