Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Sej vem, da ne paše sem gor... ampak moram va... 17.2.2005 18:13:55
|
|
|
|
pika74
|
Hvala vsem:rozica:. meggi - razlog:zmeden2:? Ko sem končala faks, sem med absolventom šla delat, pa mi ni blo všeč. Pa sem si hitro pomagala in zamenjala smer - totalno in izkoristila študij do tilta. Šla sem tudi v tujino študirat za ene 6 mesecev, kjer sem uživala vsak trenutek. Plača:zmeden2: ne bo kar višja. Se bo treba še kar pogajat in borit, da bo kaj več. Saj veš, ti dajo vedit, da so za njih važni samo rezultati in učinek, ne pa to, kakšen naziv ima zaposleni. Mogoče imam boljše delovno mesto - ampak nič ni 100%. Lahko sem že jutri na cesti, kljub temu, da imam službo za nedoločen čas. Vsak dan je posebej izziv. Vsak dan se moraš dokazovati. Moraš pa imet veliiiiiiiko in močno željo po tem, da si to želiš. Ker, ko pridejo tisti hudi trenutki, ko bi najraje vrglel puško v koruzo in odnehal, ti pomaga ravno ta notranja motivacija in želja. :miska:
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?