Sej vem, da ne paše sem gor... ampak moram vam povedat. (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

pika74 -> Sej vem, da ne paše sem gor... ampak moram vam povedat. (16.2.2005 19:18:01)

Jaz sem danes imela zagovor magistrskega dela in se mi je kamen odvalil od srca. Zdaj je konec mojega študija. Zdaj se začne samo še lepo, lepo in lepo. Do sedaj mi je vsak prosti čas zamazala ideja, da bi morala študirat, da bi morala delat za faks. Zdaj pa sem zadevo pripeljala do konca in YESSSS I feel good tararararrarara :sloncek::sloncek::sloncek: so good, so nice, couse I got you, pa pa pa pa:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Ja, punce, tud z vašo pomočjo mi je ratal. Hvala vam, da ste ble z mano, ko sm bla na tleh in hvala vam, da ste z mano tud zdej, ko sem vesela in jokam od sreče:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:.

Lp
Pika74
:metulj:

KIRA -> Sej vem, da ne paše sem gor... ampak moram vam povedat. (16.2.2005 19:19:04)

ja bravo. maš pa eno skrb manj. čestitam!!! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::metulj::metulj::metulj:

ZARA -> Sej vem, da ne paše sem gor... ampak moram vam povedat. (16.2.2005 19:20:01)

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
Ko jst obvladam pretiravat!!
Cestitke ga.magisterij!!!
Sm cakala da bos kej rekla...

res me veseli...
lp K.

tinkamiška -> Sej vem, da ne paše sem gor... ampak moram vam povedat. (16.2.2005 19:20:44)

Ti, ti Pika, opravke na faksu ja, nč nisi povedala za zagovor.;)

Ti pa čestitam, carica:bravo::bravo::bravo::bravo:
Pardon gospodična magistra:bravo::bravo::bravo:

No vidiš, zdej pa res še sam čist mal do še enga tvojga cilja:rozica::rozica::rozica:

Tinka

baguSka -> Sej vem, da ne paše sem gor... ampak moram vam povedat. (16.2.2005 19:21:37)

Iskrene čestitke gospa magistra!:bravo:;):rozica::bravo:

baguSka -> Sej vem, da ne paše sem gor... ampak moram vam povedat. (16.2.2005 19:22:31)

Gospodična ja..:ups::ups::ups:

pika74 -> Sej vem, da ne paše sem gor... ampak moram vam povedat. (16.2.2005 19:22:40)

hehe tinkamiška. A veš, kok me je razganjal. Kokrat sem vam hotla povedat, da se mi meša od živčnosti... pa sm stiskala zobe in rekla, še 23 urc, še12 urc še 5 urc.... jouuuuuu kok je blo težko preživljat zadnje urce.

Pia73 -> Sej vem, da ne paše sem gor... ampak moram vam povedat. (16.2.2005 19:23:00)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Še 1x ČEEEESTIIIIIIIIIIITAAAAAAAAM!!!!!!!!!

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Pa saj itak ni nobena dvomila vate,.......

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (16.2.2005 19:23:49)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Pia73 -> Sej vem, da ne paše sem gor... ampak moram vam povedat. (16.2.2005 19:23:52)

Hi, hi, hi,....se moram pohvalit,...jaz sem vedela,... :ups:

ZARA -> Sej vem, da ne paše sem gor... ampak moram vam povedat. (16.2.2005 19:25:01)

ja no gospa,gospodicna WHO CARES!!!
Glavn da je tale kuzl za njo!!!
Zdej pa v nove boje...Gremo!

tinkamiška -> Sej vem, da ne paše sem gor... ampak moram vam povedat. (16.2.2005 19:25:45)

Pika, sej te razumem, se spomnim kako je blo na diplomi, mam jst tud najraj mir, kadar sem živčna...;)

Ampak, men se je pa mal čudno zdelo, ko te ni blo nč kej na RR.

Juhhhuuuu!:sloncek::sloncek::sloncek: Ti kr pleš, pa poj, pa dej vn zdej tega živčka, ki te je prej notr žru.:)-

Tinka

tinkamiška -> Sej vem, da ne paše sem gor... ampak moram vam povedat. (16.2.2005 19:27:10)

:)-:)-:)-kuzl:)-:)-:)-

Anitka -> Sej vem, da ne paše sem gor... ampak moram vam povedat. (16.2.2005 19:45:27)

Hoj!

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Sploh nisem dvomila v tvoj uspeh, da veš. Zdaj gremo pa le še strmo navzgor gospa magistra, ki bo kmalu :nosecka:

wawa -> Sej vem, da ne paše sem gor... ampak moram vam povedat. (16.2.2005 19:50:09)

:bravo::bravo::bravo::bravo:

čestitam......to pa je nekaj ....zdaj pa pride talepš........:bravo::bravo:

wawa -> Sej vem, da ne paše sem gor... ampak moram vam povedat. (16.2.2005 19:50:10)

:bravo::bravo::bravo::bravo:

čestitam......to pa je nekaj ....zdaj pa pride talepš........:bravo::bravo:

ZARA -> Sej vem, da ne paše sem gor... ampak moram vam povedat. (16.2.2005 20:01:22)

wawa je cist not padla :)-...

buškica -> Sej vem, da ne paše sem gor... ampak moram vam povedat. (16.2.2005 20:17:33)

Pika74, čestitke ikn še enkrat čestitke!
Zdaj pa da čimprej ugledaš tiste :modri::roza:
lp
buškica

miska2004 -> Sej vem, da ne paše sem gor... ampak moram vam povedat. (16.2.2005 20:20:01)

O, to je pa res lepa novica!! Čestitke Pika74 :bravo:

Ena skrb na poti do :duda: manj, a ne?

Uživaj!

pika74 -> Sej vem, da ne paše sem gor... ampak moram vam povedat. (16.2.2005 20:23:59)

hvala hvala hvala hvala:rozica::rozica::rozica::rozica:

men se kr mal rola.

Tok me razganja:sloncek::sloncek::sloncek: škoda, k ne morm sexat. Drgač bi mi zihr ratal8)8)8)8).

baguSka -> Sej vem, da ne paše sem gor... ampak moram vam povedat. (16.2.2005 20:26:43)

:)-:)-:)-:)- Kr naj te razganja! Sej te lohk!:)-:)-:)-:)-

tinkamiška -> Sej vem, da ne paše sem gor... ampak moram vam povedat. (16.2.2005 20:26:58)

A ti tut na:sloncek::sloncek::sloncek: študiraš:)-:)-:)-

Tinka

Anonimen -> Sej vem, da ne paše sem gor... ampak moram vam povedat. (16.2.2005 20:27:38)

Pika,čestitam zelo si bila pridna:bravo::bravo:
Eno breme manj ena točka več zate:bravo::bravo:

GoYa -> Sej vem, da ne paše sem gor... ampak moram vam povedat. (16.2.2005 20:29:09)

O Pika, čestitam tudi jaz. :bravo::bravo::bravo:

Pa upam, da bom tudi jaz tako pridna kot ti in se ti kmalu pridružila. Moja mentorca gre avgusta oz. septembra na porodniško, tako da moram pohitet (junij :zmeden: )

pika74 -> Sej vem, da ne paše sem gor... ampak moram vam povedat. (16.2.2005 20:29:28)

tinkamiška ja, moj je že čist bogi, k tok dolg ne :sloncek::sloncek::sloncek:. Jst pa tud :ups:

Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>