avtosedež kiddy infinity pro ali live pro (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Mat3ja22 -> avtosedež kiddy infinity pro ali live pro (19.5.2008 11:09:53)

LP

Lastnice avtosedeža zanima me kako ste zadovoljne z njim in kako so zadovoljni z njim vaši malčki. Zaenkrat se še odločam kateri avtosedež naj kupim svojemu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] in prevladuje Kiddy Infinity pro predvsem zaradi odličnih testov.  tudi live pro mi ni slabi. kaj menite o omenjenih avtosedežih.

hvala vam




Emcek -> RE: avtosedež kiddy infinity pro ali live pro (19.5.2008 11:47:08)

Tudi jaz razmišljam o nakupu tega avtosedeža, za vsako informacijo (razen tistih ki so že na testih) bi bila hvaležna.





buček -> RE: avtosedež kiddy infinity pro ali live pro (19.5.2008 14:01:16)

mi smo pred kratkim kupili nov avtosedež in sem se odločala med kiddy ( po testih najboljši ) in med maxi cosi priorifix isofix ( tudi zelo dober na testih ) mislim da ima 2 ali 3 mesto. v ceni pa bistvena razlika. no pa smo se odločili za maxi cosi ker ko sem videla kiddy v živo in ko sem otroka posadila v sedež in ga pripela  mi ni bil niti malo všeč(materjal, ta preča zaradi česa je sedež varen ja kar padal dol.) meni ni bil ok....sbrobajte in poglejte v živo...




Lunc_a -> RE: avtosedež kiddy infinity pro ali live pro (19.5.2008 16:05:15)

Mi imamo tistega do 36 kg in smo zelozadovoljni.In čisto nič ne pada dol,tako da....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




Kati81 -> RE: avtosedež kiddy infinity pro ali live pro (19.5.2008 16:11:36)

Mi ga imamo in sicer do 18kg in smo zaenkrat zelo zelo zadovoljni je v uporabi že ene 4-5 mesecev in zaenkrat nimam slabih izkušenj z njem, je pa res da je drugačen od ostalih in se ga moraš navadit. Veliko ljudi misli da je otrok v njem zelo utesnjen, naša ni in je full vesela not, pa všeč mi je ker tudi ko zaspi ji glava ne opleta levo desno ampak lepo spi.




Anonimen -> RE: avtosedež kiddy infinity pro ali live pro (19.5.2008 17:55:49)

Mi ga imamo in sicer do 18kg in smo zaenkrat zelo zelo zadovoljni je v uporabi že ene 4-5 mesecev in zaenkrat nimam slabih izkušenj z njem, je pa res da je drugačen od ostalih in se ga moraš navadit.


Tudi uporabljali tega, brez tezav.




BAMBINA_ -> RE: avtosedež kiddy infinity pro ali live pro (19.5.2008 20:49:51)

Mi smo imeli tistega do 18 kg, pa smo ga po treh mesecih uporabe prodali, ker je bil mali v njem grozno utesnjen, pa tudi lezel je dol, ko je brcal, čeprav sem ga vedno fajn pripela. Strašno neudoben, kot bi bil v prisilnem jopiču, majke mi... Jokal je vsakič, čeprav se je v lupinci rad vozil, pa tudi zdaj, ko imamo Recarota, ni duha in sluha o prejšnji slabi volji... Zaradi teh izkušenj jaz vsakemu odsvetujem avtosedeže z mizico.




Stran: [1]