Soncnica Sandra *** -> RE: A rabte kej? (19.8.2008 19:44:17)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Po mojem je bolj taka kot tisti "ta dobri" dobrodelneži [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Veliko ponujajo in nič ne dajo. Samo jo je pa lahko sram, da kaj takega napiše, potem pa nič od nje. Očitno ne ve koliko ljudi v Sloveniji živi v zelo bednih razmerah. Sem na lastne oči videla veliko stvari, ker sem delala na socialni prek javnih del in sem videla stvari, ki so me stisnile pri srcu, tako da sram bodi take kot je ona!! Po mojem je pa bolj tako, da me ti ne poznaš. In bistveno stvar smo tukaj že en lep čas nazaj razčistili - veliko stvari sem podarila, je pa res, da niso stvari dobile vse, ki so se javile, da bi si česa želele. Glede na napisan post bom pa rekla samo takole - če si ena izmed tistih, ki niso dobile ničesar, mi danes, po prebranem, za to ni niti malo žal. Sram pa me, glede na vse, kar sem že naredila, nima za kaj biti. Je lahko prej tebe, ker sklepaš oz. ocenjuješ, ne da bi sploh vedela, za kaj gre. Amen (z moje strani na to temo). Glej, kar se mene tiče lahko delaš kar hočeš! Sicer pa če se ne motim je forum javen in lahko napišem kar hočem. In mi ni treba nicka manjavati, tako kot tebi,JASNO? In ne, nisem ena izmed tistih, ki niso nič dobile, ker tudi nisem za nič prosila, ker ne rabim, verjamem pa, da se je javilo veliko uporabnic/uporabnikov, ki bi res kaj potrebovali pa niso dobili, ali pač? Ker ne poznam nobene ki bi kaj dobile!!! Običajno se tiste punce, ki kaj dobijo, tudi javijo in zahvalijo, tu pa tega nisem zasledila?!?!?!?
|
|
|
|