Vraščene dlake (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda

Sporočilo

smigli -> Vraščene dlake (19.5.2008 10:00:08)

Mene pa zanima če je katera odkrila kako dobro kremo oz. metodo proti vraščenim dlakam. Epilacija je sicer super, sam kaj ko po dveh treh tratmajih zgledajo moje noge kot, da bi imela najlonke na nepobritih nogah.
Vem, da je bilo že kar nekaj govora o tem, sam jaz rabim sveže informacije. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

LoCa -> RE: Vraščene dlake (19.5.2008 13:04:25)

čaki, epilacija je z unim strojčkom k puli dlake?
js se brijem z britvico in imam tako prakso, da se prej vedno z eno rokavico po nogah zmasiram in zdrsam, k vraščene dlake ven zbezlja. morem rečt, da je kr groba ta rokavica, samo sem se navadla, pa še prekrvavitev poživi. pa nimam več težav. 

ellie -> RE: Vraščene dlake (19.5.2008 14:21:34)

Jaz sem ravno zaradi vraščenih dlak za nekaj časa prekinila z depiliranjem. Za kakšen mesec ali dva bom preklopila na navadno britvico, da se koža malo popravi. Druge rešitve še nisem odkrila.

lp

smigli -> RE: Vraščene dlake (19.5.2008 14:54:02)

Ja epilacija je s strojčkom za puljenje dlak.

Baje da obstaja neka krema, ki si jo namažeš po epilaciji. Nekaj časa nazaj je bilo o tem tudi govora tukaj gor, sam ne najdem. Spomnem se da je ena napisala, da si je nabavila nekaj takega in da bo sporočila rezultate.

Saj tudi jaz kombiniram z žiletko, sam me moti, ker ravno ko se mi korenine malo udelajo in me epilacija ne boli več tako močno, se spet začnem brit in se mi spet okrepijo korenine.

petja -> RE: Vraščene dlake (19.5.2008 19:58:04)

IZVIRNO SPOROČILO: smigli

Baje da obstaja neka krema, ki si jo namažeš po epilaciji. Nekaj časa nazaj je bilo o tem tudi govora tukaj gor, sam ne najdem. Spomnem se da je ena napisala, da si je nabavila nekaj takega in da bo sporočila rezultate.

Saj tudi jaz kombiniram z žiletko, sam me moti, ker ravno ko se mi korenine malo udelajo in me epilacija ne boli več tako močno, se spet začnem brit in se mi spet okrepijo korenine.

Veet ima eno kremo, sam je za en drek, meni ni pomagalo. Edina zadeva, ki mi pomaga je to, da si čez zimo noge brijem, čez poletje pa depiliram. Vraščat se ti pa začnejo zato, ker depilacija korenine oslabi, imaš pa močno povrhnjico in dlaka ne more priti ven. Zato se morajo korenine spet okrepiti.

urška -> RE: Vraščene dlake (19.5.2008 21:10:52)

jaz sem zadnjič našla slučajno eno zadevo na amazonu. je stvarca dobila ful dobro oceno, ampak nisem tolk podrobno brala, ker nimam s tem problemov. pobrskaj tam malo.

kokoska007 -> RE: Vraščene dlake (20.5.2008 15:27:10)

IZVIRNO SPOROČILO: petja

Veet ima eno kremo, sam je za en drek, meni ni pomagalo. Edina zadeva, ki mi pomaga je to, da si čez zimo noge brijem, čez poletje pa depiliram. Vraščat se ti pa začnejo zato, ker depilacija korenine oslabi, imaš pa močno povrhnjico in dlaka ne more priti ven. Zato se morajo korenine spet okrepiti.

epilacija - kadar pulimo
depilacija - kadar brijemo

petja -> RE: Vraščene dlake (20.5.2008 20:34:27)

IZVIRNO SPOROČILO: kokoska007

IZVIRNO SPOROČILO: petja

epilacija - kadar pulimo
depilacija - kadar brijemo

Ja, in to je bistvo te teme [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image].

Anonimen -> RE: Vraščene dlake (22.6.2008 15:09:23)

Jaz se zdaj približno 2 meseca enkrat na teden brijem oz. epiliram (ali kakorkoli že) s silk-e-pilom in sem si ravno danes s pinceto vraščene dlake pulila ven, polno jih je bilo, tako da se bom kar lepo spet z britvico brila. Ne bo vraščenih dlak in še manj časa porabim za britje.

Lp

Felicita -> RE: Vraščene dlake (22.6.2008 15:57:01)

proti vraščenim dlakam pomaga kakšen konkretno grob piling. jaz ga naredim kar z grobo morsko soljo - sicr ne izgleda ne vem kako lepo (noge so pol rdeče in koža je čudna), ampak vraščenih dlak pa ni.

zmajči25 -> RE: Vraščene dlake (24.6.2008 10:07:03)

Meni pa se dlake vraščajo, če si jih brijem, če pa si jih (d)epiliram s Silk-epilom pa imam lepo gladko kožo sigurno 2 do 3 tedne, če ne še več.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Lenny -> RE: Vraščene dlake (26.6.2008 13:37:08)

Star in uporaben dalmatinski recept - morska sol in olivno olje. Pomaga!

Stran: [1]