Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Za ona dobra, dobra, dobra... stara vreme... 19.5.2008 6:43:54
|
|
|
|
srki
|
Kako za vraga pa se lahko objavlja odgovore, če je pa tema zaklenjena-naj bi bila, ključavnica je spodaj. Odgovor oz. misel na to pa sem že napisala tam. Lahko še tukaj: Ko bo otroka kakat, ga bom peljala kar k sosedom pred vrata. Pa kaj pol, saj je samo kakec. Pa razgradil se bo.
|
|
|
|
RE: Za ona dobra, dobra, dobra... stara vreme... 19.5.2008 7:25:20
|
|
|
|
Blejka26
|
srki jaz tud tko mislim..
|
|
RE: Za ona dobra, dobra, dobra... stara vreme... 19.5.2008 9:24:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Kako za vraga pa se lahko objavlja odgovore, če je pa tema zaklenjena-naj bi bila, ključavnica je spodaj. Nič ne vidim, da bi bila tema zaklenjena.
|
|
|
|
RE: Za ona dobra, dobra, dobra... stara vreme... 19.5.2008 10:48:24
|
|
|
|
srki
|
Ja ko sem jo prvič odprla, je bila ključavnica, sedaj pa ne več. Al sem pa narobe videla. Ne bi bilo nič čudnega.
|
|
|
|
RE: Za ona dobra, dobra, dobra... stara vreme... 19.5.2008 12:52:56
|
|
|
|
puncica
|
1-3 stran je odprta lahko odgovarjaš ko si na tej strani, ostale so pa zaklenjene, zakaj pa nimam pojma je pa zanimiv.
|
|
RE: Za ona dobra, dobra, dobra... stara vreme... 19.5.2008 13:37:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Strani so zaklenjene zato, ker je uporabnik brisan in se stran avtomatsko zaklene. Odgovarjas pa se vedno lahko s klikom Odgovori na posameznem (vidnem) odgovoru.
|
|
|
|
RE: Za ona dobra, dobra, dobra... stara vreme... 19.5.2008 14:08:08
|
|
|
|
klarisima
|
Po kp so ulice starega mestnega jedra vsako jutro tako usrane Prav moraš pazit kje stopaš, s tem, da je velika večina že razmazanih...bogi tisti, ki ga je nagazil Drugače pa, če rečeš kaj, ko jih dobiš na delu, tolko glih da te ne ubije s pogledom Da o novih travnatih površinah niti ne govorim...tam ko je največ otrok je zjutraj največ sprehajalcev s psmi, ki opravljajo svojo jutranjo potrebo Zakaj jih ne kaznujejo? Koliko jaz vem je za to predvidena kazen...pa tudi če imaš psa spuščenega in brez nagobčnika (nevarne pasme) A se da kaj ukrenit? In ne razumite me narobe, zelo rada imam živali, vendar so za njihovo početje odgovorni njihovi lastniki! Če nisi sposoben zanj skrbet, si ga ne zaslužiš!
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?