Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Ste za eno kavico pred spanjem? 16.2.2005 20:31:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Mirno spanje udb,lepe sanje.9nebesa
|
|
|
|
Ste za eno kavico pred spanjem? 16.2.2005 20:58:53
|
|
|
|
biba77
|
Ojla! Cmokec, ne bom sla na kvni test. Zjutraj kar navadnega doma naredim. Mogoce pa bo kaj... Udb mi je pobegnila? Lahko noc, Udb :zaspan: in NEHAJ se sekirat!!! Iz ene brige v drugo rines! C, c, c... Pomiri se, z :duda: bo vse ok!!! :rozica::rozica:
|
|
|
|
Ste za eno kavico pred spanjem? 16.2.2005 21:03:24
|
|
|
|
cmokec
|
Astra, ravno se priklopim, pa preberem odgovor. :)-:)-:)-:)-:)- telepatija dela. Kako si vedla, da sem mislila nate? cmokec
|
|
|
|
Ste za eno kavico pred spanjem? 16.2.2005 21:08:11
|
|
|
|
biba77
|
Mogoce pa sma na isti valovni, samo, da jaz tega se ne vem...:zmeden2::zmeden2::zmeden2: Joj, cmokec, ti povem, ce mi test poz. pokaze si bom namesti "diete" sla po kake njokce ali borovniceve cmoke jutri. Take luste mi delas, ze ko te berem...:)-:)-:)-
|
|
|
|
Ste za eno kavico pred spanjem? 16.2.2005 21:11:42
|
|
|
|
cmokec
|
A že veš, ob kateri uri boš delala test? Da bom jaz takrat sigurno :miska::miska::miska: držala. Ena roka zate. ena roka in noga za Anitko, ena noga pa za Koalo. Ja tko bo jutri. Jezik pa bo šibal za vse čveke. cmokec
|
|
|
|
Ste za eno kavico pred spanjem? 16.2.2005 21:13:39
|
|
|
|
biba77
|
Bos dovolj zgodaj vstala? :)-:)- Jaz ga mislim se pred sluzbo delat... :zmeden2:
|
|
|
|
Ste za eno kavico pred spanjem? 16.2.2005 21:13:54
|
|
|
|
anajmad
|
Jst bi pa raj en brinovc spila,ko me tako šššrrraaauuufffa namest:kava:.Ma naj gre v maloro ta:hudicek:.upam,da se jo bom še letos odkenslala:zmeden:. en lp:morje:D.
|
|
|
|
Ste za eno kavico pred spanjem? 16.2.2005 21:15:42
|
|
|
|
biba77
|
Ma, ziher. To je tazadnja :hudicek: M! Ti povem. Moras ji spakirat culo, posadit v avto, odpeljat v gore in pustit tam. Naj malo zaide po planinskem zraku... Pa bo...
|
|
|
|
Ste za eno kavico pred spanjem? 16.2.2005 21:16:06
|
|
|
|
cmokec
|
Anajmad, najbolj, da :hudicek: spodiš že poleti. Se bo lažje kopat in uživat. :bravo::bravo: Daje te pa spomladanska utrujenost. Mal si mogoče sitna, a sej si lahko. Pol tako ne boš imela časa, ko se boš samo smejala. :)-:)-:)-:)- cmokec
|
|
|
|
Ste za eno kavico pred spanjem? 16.2.2005 21:17:28
|
|
|
|
cmokec
|
Astra, ti samo povej kdaj. Pa to zdej čisto resno mislim.:love::love::love::love: Da me ne boš napela za sred noči, sama pa še spala.:zmeden: cmokec
|
|
|
|
Ste za eno kavico pred spanjem? 16.2.2005 21:18:22
|
|
|
|
wawa
|
:):):)Astra reč ob dveh zjutraj:)-:)-:)-
|
|
|
|
Ste za eno kavico pred spanjem? 16.2.2005 21:19:12
|
|
|
|
biba77
|
Meni ura zvoni ob 5.20 in najprej grem .... na ... malo potrebo. :)-:)- Ob sedmih (mogoce malo prej) pa se javim z rezultatom...
|
|
|
|
Ste za eno kavico pred spanjem? 16.2.2005 21:23:34
|
|
|
|
cmokec
|
Pol velja, jaz držim :miska::miska::miska: ob pol sedmih, potem na v službo. Brala bom pa malo čez osem. :rozica: wawa :rozica:, ne se zezat. Bo res kej ušpičla :)-:)- cmokec
|
|
|
|
Ste za eno kavico pred spanjem? 16.2.2005 21:24:27
|
|
|
|
anajmad
|
Držim ti res:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:Astra,da boš res ugledala te težko pričakovane famozne:modri:.Oh,ko bi se ti uresničile želje9nebesa. en lp:morje:D.
|
|
|
|
Ste za eno kavico pred spanjem? 16.2.2005 21:24:39
|
|
|
|
cmokec
|
Sam ti boš to popedenala že ob pol šestih. Bo pa budilka pela. Popravljam na pol šestih cmokec
|
|
|
|
Ste za eno kavico pred spanjem? 16.2.2005 21:25:41
|
|
|
|
biba77
|
Cmokec, saj lahko v sanjah tudi. Steje... Ne rabis se prej vstajat, bom se mela krivo vest, ker sem te vrgla iz postelje... :ups::ups:
|
|
|
|
Ste za eno kavico pred spanjem? 16.2.2005 21:29:33
|
|
|
|
biba77
|
Drage moje, pravijo, da je lepotni spanec :zaspan: treba odspati med 23. in 5. uro zjutraj in ker jaz nameravam se nekaj jest, pa se stusirat, pa... bom se za danes poslovila. Hvala za druzbo, :rozica::rozica::rozica:, in lepo sanjajte!
|
|
|
|
Ste za eno kavico pred spanjem? 16.2.2005 21:29:46
|
|
|
|
cmokec
|
Nič met slabe vesti. Če si nosečka tko nimam jest nč zraven. :)-:)-:)-:)- Če sem rekla, sem rekla. Sanje so pri meni take bedarije, da pol bi se pa res bala, kaj bo pokazal :zmeden: Se bom zbudila, pa :miska::miska: držala, pol pa še malo :muca:. cmokec
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.