Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Ste za eno kavico pred spanjem? 16.2.2005 20:31:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Mirno spanje udb,lepe sanje.9nebesa
|
|
|
|
Ste za eno kavico pred spanjem? 16.2.2005 20:58:53
|
|
|
|
biba77
|
Ojla! Cmokec, ne bom sla na kvni test. Zjutraj kar navadnega doma naredim. Mogoce pa bo kaj... Udb mi je pobegnila? Lahko noc, Udb :zaspan: in NEHAJ se sekirat!!! Iz ene brige v drugo rines! C, c, c... Pomiri se, z :duda: bo vse ok!!! :rozica::rozica:
|
|
|
|
Ste za eno kavico pred spanjem? 16.2.2005 21:03:24
|
|
|
|
cmokec
|
Astra, ravno se priklopim, pa preberem odgovor. :)-:)-:)-:)-:)- telepatija dela. Kako si vedla, da sem mislila nate? cmokec
|
|
|
|
Ste za eno kavico pred spanjem? 16.2.2005 21:08:11
|
|
|
|
biba77
|
Mogoce pa sma na isti valovni, samo, da jaz tega se ne vem...:zmeden2::zmeden2::zmeden2: Joj, cmokec, ti povem, ce mi test poz. pokaze si bom namesti "diete" sla po kake njokce ali borovniceve cmoke jutri. Take luste mi delas, ze ko te berem...:)-:)-:)-
|
|
|
|
Ste za eno kavico pred spanjem? 16.2.2005 21:11:42
|
|
|
|
cmokec
|
A že veš, ob kateri uri boš delala test? Da bom jaz takrat sigurno :miska::miska::miska: držala. Ena roka zate. ena roka in noga za Anitko, ena noga pa za Koalo. Ja tko bo jutri. Jezik pa bo šibal za vse čveke. cmokec
|
|
|
|
Ste za eno kavico pred spanjem? 16.2.2005 21:13:39
|
|
|
|
biba77
|
Bos dovolj zgodaj vstala? :)-:)- Jaz ga mislim se pred sluzbo delat... :zmeden2:
|
|
|
|
Ste za eno kavico pred spanjem? 16.2.2005 21:13:54
|
|
|
|
anajmad
|
Jst bi pa raj en brinovc spila,ko me tako šššrrraaauuufffa namest:kava:.Ma naj gre v maloro ta:hudicek:.upam,da se jo bom še letos odkenslala:zmeden:. en lp:morje:D.
|
|
|
|
Ste za eno kavico pred spanjem? 16.2.2005 21:15:42
|
|
|
|
biba77
|
Ma, ziher. To je tazadnja :hudicek: M! Ti povem. Moras ji spakirat culo, posadit v avto, odpeljat v gore in pustit tam. Naj malo zaide po planinskem zraku... Pa bo...
|
|
|
|
Ste za eno kavico pred spanjem? 16.2.2005 21:16:06
|
|
|
|
cmokec
|
Anajmad, najbolj, da :hudicek: spodiš že poleti. Se bo lažje kopat in uživat. :bravo::bravo: Daje te pa spomladanska utrujenost. Mal si mogoče sitna, a sej si lahko. Pol tako ne boš imela časa, ko se boš samo smejala. :)-:)-:)-:)- cmokec
|
|
|
|
Ste za eno kavico pred spanjem? 16.2.2005 21:17:28
|
|
|
|
cmokec
|
Astra, ti samo povej kdaj. Pa to zdej čisto resno mislim.:love::love::love::love: Da me ne boš napela za sred noči, sama pa še spala.:zmeden: cmokec
|
|
|
|
Ste za eno kavico pred spanjem? 16.2.2005 21:18:22
|
|
|
|
wawa
|
:):):)Astra reč ob dveh zjutraj:)-:)-:)-
|
|
|
|
Ste za eno kavico pred spanjem? 16.2.2005 21:19:12
|
|
|
|
biba77
|
Meni ura zvoni ob 5.20 in najprej grem .... na ... malo potrebo. :)-:)- Ob sedmih (mogoce malo prej) pa se javim z rezultatom...
|
|
|
|
Ste za eno kavico pred spanjem? 16.2.2005 21:23:34
|
|
|
|
cmokec
|
Pol velja, jaz držim :miska::miska::miska: ob pol sedmih, potem na v službo. Brala bom pa malo čez osem. :rozica: wawa :rozica:, ne se zezat. Bo res kej ušpičla :)-:)- cmokec
|
|
|
|
Ste za eno kavico pred spanjem? 16.2.2005 21:24:27
|
|
|
|
anajmad
|
Držim ti res:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:Astra,da boš res ugledala te težko pričakovane famozne:modri:.Oh,ko bi se ti uresničile želje9nebesa. en lp:morje:D.
|
|
|
|
Ste za eno kavico pred spanjem? 16.2.2005 21:24:39
|
|
|
|
cmokec
|
Sam ti boš to popedenala že ob pol šestih. Bo pa budilka pela. Popravljam na pol šestih cmokec
|
|
|
|
Ste za eno kavico pred spanjem? 16.2.2005 21:25:41
|
|
|
|
biba77
|
Cmokec, saj lahko v sanjah tudi. Steje... Ne rabis se prej vstajat, bom se mela krivo vest, ker sem te vrgla iz postelje... :ups::ups:
|
|
|
|
Ste za eno kavico pred spanjem? 16.2.2005 21:29:33
|
|
|
|
biba77
|
Drage moje, pravijo, da je lepotni spanec :zaspan: treba odspati med 23. in 5. uro zjutraj in ker jaz nameravam se nekaj jest, pa se stusirat, pa... bom se za danes poslovila. Hvala za druzbo, :rozica::rozica::rozica:, in lepo sanjajte!
|
|
|
|
Ste za eno kavico pred spanjem? 16.2.2005 21:29:46
|
|
|
|
cmokec
|
Nič met slabe vesti. Če si nosečka tko nimam jest nč zraven. :)-:)-:)-:)- Če sem rekla, sem rekla. Sanje so pri meni take bedarije, da pol bi se pa res bala, kaj bo pokazal :zmeden: Se bom zbudila, pa :miska::miska: držala, pol pa še malo :muca:. cmokec
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?