Taddy78 -> RE: Kako zanositi? (4.10.2010 14:30:21)
|
IZVIRNO SPOROČILO: monka122 Zdravo punce in fantje :) ! že nekaj časa spremljam to stran in se mi zdi super, saj lahko izvem veliko koristnih informacij. Kar tako naprej! Tokrat sem se odločila tudi sama prijaviti in malo poklepetati...s fantom sva se odločila za otročička, katerega si že tako zelo želiva, pa nama nikakor ne uspe. Tablete sem nehala jemati oktobra 2007 in potem sva čakala 3 mesece in zdaj se vsak mesec trudiva in trudiva pa nikamor ne prideva. Pa štejeva plodne dni, pa upoštevava vse nasvete, pa ne vem več kaj naj še narediva...Sva že čisto obupana...prosim za kakšno vzpodbudo, nasvet? Jaz pa ti priporočam, da ne beri teh zlajnanih odgovorov o psihi, ampak si idi h ginekologu po napotnico za kliniko za neplodnost. Sicer sama že imam sina in ker smo si želeli še enega, sem se tudi jaz že skoraj 3leta prepričala, da je verjetno kriva psiha...bilo pa je daleč od tega. Za mano sta že 2, žal neuspešni umetni oploditvi, tako da toliko o psihi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image], da zanosiva naravno je skoraj nemogoče.
|
|
|
|