zvesta -> RE: Prebranac (20.5.2008 18:29:19)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija Še moj recept za prebranec: 2 konzervi rjavega fižola,2 zeleni papriki,2-3paradižniki,zelo veliko čebule,3 stroki česna,3 velike žlice olja,1 žlica vegete,sir. Čebulo nareži na lističe,papriko in paradižnik prepolovimo in narežemo na debele rezine.Pečico segrejemo na 200 stopinj.V večji teflonksi ponvi na olju prepražimo čebulo,dodamo česen,paradižnik in papriko,ter slanino ali hamburger ali pršut,da zelo dober okus.Pokrijemo in dušimo pet minut.Dodamo ocejen fižol in vegeto.Premešamo in po okosu solimo,lahko še dodamo kake druge začimbe. Vse skupaj stresemo v ognjevarno posodo in po želji potresemo z naribanim sirom in pečemo okrog 20.minut oziroma tako dolgo,da se vsa tekočina zapeče. LP Mojca[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Ta mi je všeč. :) Sem pa kupila danes tistega od Ete in če mi bo sam okus, struktura in vse všeč, bom sama poskusila spacat enega skupaj.
|
|
|
|