Inigo -> RE: strije (19.5.2008 10:21:03)
|
eh, Brinica, ti se ne sekiraj preveč za kilograme... se mi zdi, da grejo takrat še bolj gor [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] jst ti priporočam, da ješ čimvečkrat na dan, pa bodo kile šle enakomerno gor. jst sm jih do zdj dobla slabih 13kg. kar je kr dost. prve tri mesece se nisem nič zredila pol je pa kr šlo gor... ampak enakomerno. in mislim, da je tut to en izmed receptov proti strijam - redit se postopoma in počasi. če se le da! mogoče malo pazi pri slanih in začinjenih jedeh, sladko seveda tudi... za zajtrk ti priporočam veliko sadja, potema pa počakaj tja do 2 uri in potem kaj bolj "močnega" pojej (kruh in pašteto, marmelado... kar pač imaš rada). pa tudi za malice opusti sladkarije pa raje kakšno sadje pohrustaj. mogoče ti bo malo težko prve dni, potem pa se navadiš... pa ne pozabi na kakšno telovadbo za nosečnice! vse kar ti ni težko naredit, je primerno. edino pazi malo pri trebušnjakih - 20 jih bo dovolj na dan. pa tek tudi ni preveč priporočljiv, razen če si že prej tekla. jst sm dosti pretekla pred nosečnostjo, pa mi potem ko sem zanosila ni več pasalo. tko da sm to raje opustila. mi pa zelo paše aerobika in pilates... in sprehodi! Brinica, kdaj pa se poročiš? kolko boš takrat noseča?
|
|
|
|