kajajaka
|
koma verjamem, da je težko.., Jaz bi šla "s silo" - če so določene stvari za razčistit so za razčistit - pa tudi, če se zato skregata. Tudi pri nas je že bilo kdaj tako - na začetku sem si mislila "bolje, da gre takoj, kot pa da se nerazčiščene stvari nabirajo med nama in se vse sesuje po 5-10 letih"... in se je navadil. Sicer ni navdušen, a ve, da ne bom odnehala in je boljše, da razčistiva, ko se imava kaj nujnega in neprijetnega za pogovoriti. Seveda sem potem tečka , ampak se da vse obrnit tudi na šalo, pa se dobro izteče. Če je partnerstvo tapravo, ga po moje iskren pogovor ne sme omajat. Če pa ni - pa bolje, da gre takoj.. Mogoče je slišat kruto realno, ampak jaz sem si 4 leta življenja zafurala s tipom, ki se ni hotel pogovarjat... ko je pa izbruhnilo, je bila pa katastrofa, da se še danes ne pozdraviva, čeprav je ža skoraj 10 let. In takrat sem si obljubila, da tega ne bo več - bom raje tečka. Če te sprejema, ljubi in spoštuje takšno kot si - te bo tudi, če boš kdaj tečka! PS: pa ne misli, da imam sedaj idealno partnerstvo, imam pa zelo trdno, iskreno in ljubečo ter spoštljivo vezo v kateri so poleg pogovorov tudi prepiri (ali glasno intenzivno izražanje svojega mnenja )
|