dreamz -> RE: prehod iz kašic....za 8 mesečnike? (18.5.2008 19:48:54)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ALJA75 Torej. Naša 8 mes. pupa je zdaj navajena kašic vseh okusov, zdaj pa me zanima naslednji korak. Do sedaj sem ji v roko ponudila samo žemljico in albert keks. Kako torej zdaj naprej....ima pa spodaj dva zobka. Naš je že skoraj vse kot mi, samo pretlačim mu ali meso narežem na čisto majhne koščke, pa ima dva zobka, ki sta komaj prebila dlesen. Ali ji lahko dam zdaj že tudi fruchrtzwerge in monte pa sadne jogurte? Mi smo ml. izdelke uvedli že po dopolnjenem 6. mesecu Kdaj pa lahko ponudim isto hrano kot jo jemo mi, mislim enako začinjeno in to? Naš že je z nami naše kosilo, ampak ne uporabljam popra in umetnih začimb oz. vegete ipd., samo naravne dišavnice (majaron, timijan, baziliko ipd) Hvala za pomoč! Aja še to....meni večkrat na dan kaka. Ali tudi vaši dojenčki? Se bojim, da ji ne dajem preveč za jest (AM, sadna kašica, AM, zelenjava/meso kašica, AM) Oh, pa še kolikokrat kaka! Včasih tudi 5krat ali več, ampak vsaj 2krat na dan sigurno! Otroku itak dajem zdravo hrano in mu postim, da poje kolikor mu gre. Telo absorbira kar rabi, ostalo pa gre ven. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|