Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: še katera ni bila v h&mju 19.5.2008 20:39:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Za zastonjske bone tudi če teče kri Tole je bila pravzaprav dobrodelna akcija...kri za bone
|
|
|
|
RE: še katera ni bila v h&mju 19.5.2008 20:40:35
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Za zastonjske bone tudi če teče kri Tole je bila pravzaprav dobrodelna akcija...kri za bone Potemtakem je bila akcija dobro zastavljena. In smo zajebale me, ki nismo šle. Spet, madona.
|
|
|
|
RE: še katera ni bila v h&mju 19.5.2008 20:42:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Spet, madona. Ja, spet. Zdaj se pa sekiram .
|
|
|
|
RE: še katera ni bila v h&mju 19.5.2008 20:42:43
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Spet, madona. Ja, spet. Zdaj se pa sekiram . Šit, pa tak ponos.
|
|
|
|
RE: še katera ni bila v h&mju 19.5.2008 20:43:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Šit, pa tak ponos. Kako naj bom ponosna, da sem zaj**? Za par pet evrov ?
|
|
|
|
RE: še katera ni bila v h&mju 19.5.2008 20:47:51
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Šit, pa tak ponos. Kako naj bom ponosna, da sem zaj**? Za par pet evrov ? Ja, da sva se odrekli tako plemenitem dejanju
|
|
|
|
RE: še katera ni bila v h&mju 19.5.2008 20:51:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Šit, pa tak ponos. Kako naj bom ponosna, da sem zaj**? Za par pet evrov ? Ja, da sva se odrekli tako plemenitem dejanju Mislim ej kam gre ta svet. danes sigurno ne bom mogla spat. me zanima, kako bo z bikom zjutraj.
|
|
|
|
RE: še katera ni bila v h&mju 19.5.2008 20:51:38
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Šit, pa tak ponos. Kako naj bom ponosna, da sem zaj**? Za par pet evrov ? Ja, da sva se odrekli tako plemenitem dejanju Mislim ej kam gre ta svet. danes sigurno ne bom mogla spat. me zanima, kako bo z bikom zjutraj. Ustal se bo.
|
|
|
|
RE: še katera ni bila v h&mju 19.5.2008 20:52:16
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Mislim ej kam gre ta svet. danes sigurno ne bom mogla spat. me zanima, kako bo z bikom zjutraj. Pred H&M bo z bonom v roki čakal vrsto
|
|
RE: še katera ni bila v h&mju 19.5.2008 20:52:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Ustal se bo. Ja, mas prav. Zamudil je bikoborbo, ziher se mu kolca.
|
|
|
|
RE: še katera ni bila v h&mju 19.5.2008 20:53:15
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Mislim ej kam gre ta svet. danes sigurno ne bom mogla spat. me zanima, kako bo z bikom zjutraj. Pred H&M bo z bonom v roki čakal vrsto Daj mu no vsaj enih 10 naprintaj, da ne bo brez veze iz brdov v dolino hodil.
|
|
|
|
RE: še katera ni bila v h&mju 19.5.2008 20:54:29
|
|
|
|
Anonimen
|
[/quote] Pred H&M bo z bonom v roki čakal vrsto [/quote] Ne vem, kako je tam s parkingom za bike. A lahko na invalidih parkira? Moram se malo pripravit, ker sem dobrsen del akcije ze zajebala.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?